Revista de Povestiri deschide butic online

0

Pe 3 aprilie, Revista de Povestiri a lansat pe www.revistadepovestiri.ro o sectiune de magazin online, de unde cititorii pot comanda revista in varianta tiparita sau digitala sau se pot abona la cele doua editii pe un an, 6 sau 3 luni.

Buticul a fost creat tocmai pentru ca revista sa poata ajunge usor la cititorii din toata tara, fara costuri suplimentare semnificative de transport. În schimb, cititorii din afara tarii au la dispozitie varianta digitala in trei formate media – .pdf, .epub și .mobi.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează