Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RePlan, primul board game de planificare strategica dedicat ONG-urilor din Romania

0

Asociatia Young Initiative lanseaza pre-comenzile pentru RePlan, primul board game de planificare strategica dedicat ONG-urilor din Romania, un instrument inovator menit sa sprijine organizatiile și echipele să se cunoasca mai bine si sa creeze sau sa dezvolte strategia existenta.

dsc_0549-1-min

RePlan este dedicat organizatiilor nonprofit din Romania, atat celor aflate la inceput de drum, cat si celor cu cativa ani de experienta. In plus, RePlan poate fi folosit cu succes si de catre formatori sau facilitatori, dar si de catre membrii si voluntarii din ONG-uri, datorita formatului modular, ce poate fi adaptat la nevoile fiecarei echipe de jucatori.

Jocul isi propune sa ofere ONG-urilor o experienta care sa imbine utilul cu placutul si care, pe langa sprijinul in dezvoltarea strategiei, ofera si ocazii de teambuilding si diagnoza organizationala, pe limbajul tuturor. RePlan are un ambalaj sub forma de saculet de panza (100% bumbac), creat manual de persoanele cu dizabilitati ori cu diferite probleme sociale din Atelierul de Panza, unitate protejata din Bucuresti. In plus, componentele se bazeaza pe carti de joc, ce constituie 4 etape, ce pot fi jucate impreuna sau separat.

Pre-comenzile pentru RePlan au inceput pe 21 septembrie, livrarile urmand sa se faca dupa 20 octombrie 2016. Primele 50 de pre-comenzi vor primi gratuit si un Inspiration Pack.

Pre-comenzile se pot face online pe site-ul proiectului, la www.management-ong.ro/replan/ .

Creat cu sprijinul financiar al Granturilor SEE prin intermediul Fondului ONG in Romania, RePlan este prima initiativa de antreprenoriat social a Asociatiei Young Initiative, fondurile obtinute din vanzari mergand exclusiv spre indeplinirea viziunii AYI: „Empowering people through education”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.