Remote Trade Fair Visiting: Vizitați expoziții internaționale fără ca să părăsiți biroul!

0

Compania dumneavoastră se dezvoltă rapid și sunteți alertat de ritmul vieții moderne?  Încercați să țineți pasul cu cele mai recente inovații în sfera dumneavoastră de afaceri sau planificați să avansați încet dar sigur pe piața internațională? Atunci nu există nici o îndoială că vizitarea și participarea la expozițiile comerciale internaționale sunt repere importante pentru strategia de dezvoltare a companiei dumneavoastră, deoarece anume aici sunt prezenți atît lideri din industrie cît și potențiali clienți interesați de produsul dumneavoastră.

Care este soluția atunci cînd dumneavoastră și angajații companiei sunteti copleșiți de mai multe taskuri urgente? Ce faceți atunci cînd concomitent au loc mai multe tîrguri importante și nu aveți timp suficient pentru pregătiri?

Pentru astfel de situații, noi vă punem la dispoziție serviciile noastre: vizitarea și participarea în cadrul expozițiilor la distanță. Serviciile noastre sunt inovatoare și progresive, vă permit să obțineți informații complete despre expozițiile de peste hotare și participanții săi fără ca să fiți prezent.

Compania dumneavoastră va participa la expoziție prin intermediul colaboratorului nostru, care va acționa în interesele dumneavoastră, va vizita standurile necesare, va comunica cu oameni de afaceri în limba ţării unde se desfăşoară evenimentul, va colecta material informativ, va face schimb de cărți de vizită.

La final veți primi catalogul oficial al expoziției cu date complete și structurate despre toți expozanții, un raport de vizitare a expoziției și materialele expoziționale (liste de prețuri, mostre, broșuri).

Vizita unui târg este un lucru costisitor si necesită timp. Totalitatea cheltuielilor de deplasare include viza, transportul, cazarea, alimentația, în final ridicânduse la o sumă semnificativă. Noi vă oferim cea mai eficientă și rezonabilă soluție de a optimiza aceste costuri, grație parteneriatelor internaționale din lumea întreagă. Încredințați-ne noua misiunea de a vă reprezenta la expoziții.

Selectați expoziția conform intereselor dumneavoastră, de restul ne ocupăm noi !

Pentru mai multe informații detaliate accesați siteul: http://www.expo-visit.com

expo visit

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează