Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Remote Trade Fair Visiting: Vizitați expoziții internaționale fără ca să părăsiți biroul!

0

Compania dumneavoastră se dezvoltă rapid și sunteți alertat de ritmul vieții moderne?  Încercați să țineți pasul cu cele mai recente inovații în sfera dumneavoastră de afaceri sau planificați să avansați încet dar sigur pe piața internațională? Atunci nu există nici o îndoială că vizitarea și participarea la expozițiile comerciale internaționale sunt repere importante pentru strategia de dezvoltare a companiei dumneavoastră, deoarece anume aici sunt prezenți atît lideri din industrie cît și potențiali clienți interesați de produsul dumneavoastră.

Care este soluția atunci cînd dumneavoastră și angajații companiei sunteti copleșiți de mai multe taskuri urgente? Ce faceți atunci cînd concomitent au loc mai multe tîrguri importante și nu aveți timp suficient pentru pregătiri?

Pentru astfel de situații, noi vă punem la dispoziție serviciile noastre: vizitarea și participarea în cadrul expozițiilor la distanță. Serviciile noastre sunt inovatoare și progresive, vă permit să obțineți informații complete despre expozițiile de peste hotare și participanții săi fără ca să fiți prezent.

Compania dumneavoastră va participa la expoziție prin intermediul colaboratorului nostru, care va acționa în interesele dumneavoastră, va vizita standurile necesare, va comunica cu oameni de afaceri în limba ţării unde se desfăşoară evenimentul, va colecta material informativ, va face schimb de cărți de vizită.

La final veți primi catalogul oficial al expoziției cu date complete și structurate despre toți expozanții, un raport de vizitare a expoziției și materialele expoziționale (liste de prețuri, mostre, broșuri).

Vizita unui târg este un lucru costisitor si necesită timp. Totalitatea cheltuielilor de deplasare include viza, transportul, cazarea, alimentația, în final ridicânduse la o sumă semnificativă. Noi vă oferim cea mai eficientă și rezonabilă soluție de a optimiza aceste costuri, grație parteneriatelor internaționale din lumea întreagă. Încredințați-ne noua misiunea de a vă reprezenta la expoziții.

Selectați expoziția conform intereselor dumneavoastră, de restul ne ocupăm noi !

Pentru mai multe informații detaliate accesați siteul: http://www.expo-visit.com

expo visit

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.