Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“ReMarking Romania”, cel mai mare proiect de remarcare trasee montane din România

0

Asociația ArtTour România (www.arttour.ro) organizează la jumătatea lunii septembrie ediția a doua a proiectului ReMarking Romania, cea mai amplă activitate de remarcare a traseelor montane din țară.

Prima ediție a reprezentat un succes, având drept rezultate remarcarea a 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului,i valorificarea potențialului turistic și gastronomic al stațiunii Dâmbovicioara.

A II-a ediție a proiectului se va desfășura în perioada 15-17 septembrie, în Predeal, județul Brașov, unde vor fi reabilitate 18 trasee montane din 4 masive: Munții Baiului, Bucegi, Piatra Mare și Postăvarul.

Acest eveniment este realizat în parteneriat cu Salvamont Predeal, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și asociații din București, Brașov și județele limitrofe Brașovului.

20170526-SAM_1834

Deoarece ArtTour România susține și gastronomia românească, gazdele vor pregăti, pentru toți participanții, o masă festivă, unde producătorii locali vor promova produsele și preparatele tradiționale din zona Predeal.

Acest eveniment va oferi nu doar o oportunitate de colaborare pentru organizațiile pasionate de mediu, turism, sport și gastronomie, ci și experiențe unice pentru cei aproximativ 200 de voluntari implicați.

ArtTour România alături de sponsorii proiectului vor asigura materialele pentru marcare, cazarea, mesele voluntarilor și distracția acestora. Astfel, contribuția oricărui pasionat de munte și de drumeții este binevenită!

Prin acest proiect, asociația ArtTour România și partenerii acesteia doresc să promoveze și să crească, din punct de vedere turistic, zona Predealului.

20170526-SAM_1810

ArtTour România este prima asociație de publicitate turistică care ne promovează România în 5 limbi străine. Promovarea spațiului carpatic reprezintă unul dintre obiectivele principalele ale asociației. Acest lucru se poate realiza prin întreținerea traseelor montane, realizarea de evenimente outdoor care împreună contribuie la creșterea potențialului turistic.

Astfel, prin activitățile desfășurate, proiectul “ReMarking Romania” va valorifica potențialul turistic al Predealului, contribuind la promovarea României.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.