Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“ReMarking Romania” – cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din România

0

Asociația ArtTour România (www.arttour.ro) alături de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și Salvamont Predeal, organizează la jumătatea lunii septembrie ediția a doua a proiectului ReMarking Romania, cea mai amplă activitate de recondiționare a traseelor montane din țară.

ReMarking

Prima ediție a reprezentat un succes, având drept rezultate recondiționarea a 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului, valorificarea potențialului turistic și gastronomic al stațiunii Dâmbovicioara.

A II-a ediție a proiectului se va desfășura în perioada 15-17 septembrie, în Predeal, județul Brașov, unde vor fi reabilitate 19 trasee din 4 masive montane: Munții Baiului, Piatra Mare, Postăvaru și Bucegi.

Acest eveniment este realizat în parteneriat cu asociații din București, Brașov și județele învecinate Brașovului. Proiectul va oferi nu doar o oportunitate de colaborare pentru organizațiile pasionate de mediu, turism, sport și gastronomie, ci și experiențe unice pentru cei peste 150 de voluntari implicați.

Deoarece ArtTour România susține și gastronomia românească, gazdele vor pregăti sâmbătă seară, pentru toți participanții, o masă festivă, unde producătorii locali vor promova produsele și preparatele tradiționale din zona Predeal.

ArtTour România alături de sponsorii proiectului vor asigura materialele pentru marcare, cazarea, mesele voluntarilor din asociațiile partenere și distracția acestora. Astfel, contribuția oricărui pasionat de munte și de drumeții este binevenită! Pe această cale, echipa ArtTour ține să mulțumească sponsorilor pentru implicare și susținere: Coca-Cola, April 91, Șerbănești Livadă, ITECO Steel Service, Hotel Andy, Hotel Hera, Hotel Cabana Vânturilor, Hotel Piatra Craiului, Pensiunea No. 107, Complex Verona, Pensiunea Tamina, Pensiunea Casa Ana, Vila Select, Hotel Belvedere, Hotel Bulevard;

Prin acest proiect, asociația ArtTour România și partenerii acesteia doresc să promoveze și să crească, din punct de vedere turistic, zona Predealului.

ArtTour România este prima asociație de publicitate turistică care ne promovează România în 5 limbi străine. Promovarea spațiului carpatic reprezintă unul dintre obiectivele principalele ale asociației. Acest lucru se poate realiza prin întreținerea traseelor montane, realizarea de evenimente outdoor care împreună contribuie la creșterea potențialului turistic.

Astfel, prin activitățile desfășurate, proiectul “ReMarking Romania” va valorifica potențialul turistic al Predealului, contribuind la promovarea României.

Pentru mai multe detalii referitoare la ReMarking Romania V2.0 poate fi accesat evenimentul pe facebook la următorul link: https://web.facebook.com/events/376385336113131/?fref=ts .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.