Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit pentru copiii ocrotiti de CONCORDIA!

0

Copilăria nu trebuie să fie un vis!
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit, reținut în anul 2020, pentru copiii ocrotiți de CONCORDIA! Nu te costă nimic.

Descarcă Formularul 230 și anexa, completează-le și trimite-le la noi sau direct la organul fiscal în a cărui rază teritorială ai domiciliul
👉 http://www.concordia.org.ro/fileadmin/RO/Formular_230.pdf

Află mai multe detalii, aici 👉 http://www.concordia.org.ro/ajuta-si-tu/redirectioneaza-35

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.