Redirecționeaza 2% din impozitul pe venit susținand astfel, educația copiilor cu autism

0

acta 2

ATCA este o organizaţie non-profit care funcţionează sub forma unui centru pentru terapie și recuperare a copiilor diagnosticaţi cu tulburare pervazivă de dezvoltare, copiilor cu tulburări de comunicare şi limbaj, copiilor cu tulburări de comportament sau tulburări emoţionale.

Misiunea noastră este să venim în ajutorul acestor copii şi a familiilor lor, prin accesul egal la educaţie, la integrarea în societate şi în timp, la refuzul izolării şi marginalizării.

Scopul nostru este recuperarea şi integrarea copiilor cu autism.

Autismul îl ține captiv.

Prin terapie, noi îl învățăm să vorbească, să se joace și să-și facă prieteni.

Acum are nevoie de tine să poată continua terapia și astfel, să meargă și el la grădiniță!

*** Autismul afectează 1 din 50 copii și este în continuă creștere. Un copil cu autism nu poate vorbi cu tine, nu răspunde la nume, nu este atent când îi vorbești, pare că trăiește în propria lume.

În 2013, 40 de copii înscriși în programele ATCA au beneficiat de sprijin financiar pentru susținerea programului terapeutic.

În prezent, în cadrul ATCA este în derulare programul de EVALUARE GRATUITĂ pentru copiii cu vârsta între 1 – 4 ani, astfel încât părinții să fie informați din timp iar terapia să înceapă la o vârstă cât mai mică.

Pe tot parcursul anului 2014 familiile copiilor cu tulburare de spectru autist vor beneficia de training și grupuri de suport gratuite.

Anul acesta numărul copiilor înscriși în CAMPANIA 2% a crescut deja la 60.

Orice angajat din Romania poate redirecționa 2% din impozitul pe venit, către ATCA, susținand astfel, educația copiilor cu autism.

E simplu! Completează cu datele din buletin formularul 230!

Formular 2% ATCA_1

 (Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal)

Această sumă nu reprezintă o donație sau sponsorizare, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este direcționată de fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta. 

Fii alături de ATCA! Fii alături de copiii cu autism!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează