Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Redirecționeaza 2% din impozitul pe venit susținand astfel, educația copiilor cu autism

0

acta 2

ATCA este o organizaţie non-profit care funcţionează sub forma unui centru pentru terapie și recuperare a copiilor diagnosticaţi cu tulburare pervazivă de dezvoltare, copiilor cu tulburări de comunicare şi limbaj, copiilor cu tulburări de comportament sau tulburări emoţionale.

Misiunea noastră este să venim în ajutorul acestor copii şi a familiilor lor, prin accesul egal la educaţie, la integrarea în societate şi în timp, la refuzul izolării şi marginalizării.

Scopul nostru este recuperarea şi integrarea copiilor cu autism.

Autismul îl ține captiv.

Prin terapie, noi îl învățăm să vorbească, să se joace și să-și facă prieteni.

Acum are nevoie de tine să poată continua terapia și astfel, să meargă și el la grădiniță!

*** Autismul afectează 1 din 50 copii și este în continuă creștere. Un copil cu autism nu poate vorbi cu tine, nu răspunde la nume, nu este atent când îi vorbești, pare că trăiește în propria lume.

În 2013, 40 de copii înscriși în programele ATCA au beneficiat de sprijin financiar pentru susținerea programului terapeutic.

În prezent, în cadrul ATCA este în derulare programul de EVALUARE GRATUITĂ pentru copiii cu vârsta între 1 – 4 ani, astfel încât părinții să fie informați din timp iar terapia să înceapă la o vârstă cât mai mică.

Pe tot parcursul anului 2014 familiile copiilor cu tulburare de spectru autist vor beneficia de training și grupuri de suport gratuite.

Anul acesta numărul copiilor înscriși în CAMPANIA 2% a crescut deja la 60.

Orice angajat din Romania poate redirecționa 2% din impozitul pe venit, către ATCA, susținand astfel, educația copiilor cu autism.

E simplu! Completează cu datele din buletin formularul 230!

Formular 2% ATCA_1

 (Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal)

Această sumă nu reprezintă o donație sau sponsorizare, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este direcționată de fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta. 

Fii alături de ATCA! Fii alături de copiii cu autism!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.