Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Redescoperă dulciurile copilăriei” alături de Rama Maestro

0

Rama Maestro te invită să redescoperi dulciurile copilăriei într-o competiție gastronomică ce îmbină nostalgia gustului acelor vremuri cu bunătățile dulci preparate în casă. Astfel, în perioada 10 noiembrie – 1 decembrie, bloggerii culinari sunt provocați să ne reamintească rețetele de dulciuri care dădeau savoare momentelor în familie atunci când eram copii, iar publicul larg este invitat să testeze şi să voteze reţetele preferate pe www.prajituria.ro.

Rama Maestro caută cele mai inspirate și delicioase rețete de dulciuri ale copilăriei! Competiţia „Redescoperă dulciurile copilăriei” îi invită pe cei pasionați de gătit, care își împărtășesc aventurile din bucătărie pe blogul personal, să posteze rețeta desertului care îi duce cu gândul la pauzele dulci din copilărie.

Rama Maestro cubPentru a participa la concurs, unul dintre ingredientele folosite în prepararea rețetei trebuie să fie Rama Maestro. Cu ajutorul produsului, bloggerii vor pregăti torturi, prăjituri, creme sau foietaje delicioase. Pentru a adăuga cantitățile potrivite rețetei, pot alege între ambalajul Rama Maestro de 250 de grame sau cel de 500 de grame.

Cele mai inspirate rețete de prăjituri ale copilăriei, cu cremă şi făcute în casă, înscrise în competiție, vor fi premiate. Astfel, la final, inspirația poate aduce bloggerilor participanţi unul dintre cele 4 premii puse în joc de Rama Maestro. Marele câştigător va avea ocazia de a pregăti reţeta prăjiturii preferate din copilărie alături de bucătarul Vlăduț, în cadrul emisiunii „’Neatza cu Răzvan și Dani” şi se va bucura de un voucher de cumpărături în valoare de 250 euro[1]. Locurile II, III și IV vor primi câte un voucher de cumpărături în valoare de 250 euro[2], 200 euro[3], respectiv 100 euro[4].

În plus, pentru a retrăi cele mai dulci și intense momente ale copilăriei, toți câștigătorii vor fi invitați la un cooking session[5] special alături de Vlăduț, pentru a afla de la acesta secretele pregătirii celor mai gustoase prăjituri.

Platforma www.prajituria.ro va aduna toate reţetele înscrise de către bloggeri, iar publicul larg este invitat să încerce acasă rețetele propuse, dar și să o voteze pe cea preferată. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe baza aprecierilor publicului și ale juriului specializat, în egală măsură.

Dacă ai un blog și ești pasionat de gătit, iar dulciurile copilăriei sunt unele dintre preferatele tale, propune pe blogul tău o rețetă de prăjitură a copilăriei, ușor de preparat acasă, care te răsfăța și dădea savoare momentelor petrecute în familie. Te poți mândri cu desertul pe care ai ales să îl prepari folosind hashtag-urile #ramamaestro și #dulciurilecopilariei și nu uita să-ți inviți fanii să te susțină prin vot.

Alături de Rama Maestro, ne aducem aminte împreună de gustul copilăriei și de bucuria dulciurilor făcute în casă!

Pentru detalii suplimentare și regulamentul complet al concursului, accesați pagina de Facebook Prajituria (secţiunea Notes).

[1] Voucher de cumpărături la eMAG.

[2] Voucher de cumpărături la eMAG.

[3] Voucher de cumpărături la eMAG.

[4] Voucher de cumpărături la eMAG.

[5] Cooking session-ul va avea loc în data de 10 decembrie, în Bucureşti.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.