Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Red Bull Tour Bus: Subcarpați pleacă în turneu prin Subcarpați!

0

Muzică live în locuri neașteptate! La asta poți să te aștepți de la Red Bull Tour Bus, care la prima ediție călătorește cu Subcarpați prin zonele subcarpatice într-un autobuz care se transformă în scena celor mai fabuloase concerte.

Red Bull Tour Bus oferă muzicienilor independenți nu doar un vehicul cu care să circule prin țară, ci o adevărată scenă pe roți! Dincolo de experiența inedită de care va avea parte atât publicul, cât și muzicienii, autobuzul Red Bull oferă șansa explorării unor zone care duc lipsă de spații adecvate pentru concerte.
Red Bull Tour Bus Subcarpati 2016

Turneul Red Bull Tour Bus este și ocazia perfectă pentru lansarea noului album Subcarpați, Satele Unite ale Balcanilor. „E vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună.”

L-am întrebat pe Bean ce crede despre ideea asta de a străbate Dealurile Subcarpatice chiar cu proiectul Subcarpați. „E genial! Exact cum vreau turneul nostru de lansare, în special pentru albumul ăsta. Oamenii care vor veni la concertele astea sunt fix cei pentru care vrem să ajungem acolo. Am vrut să cântăm de multe ori în orașe subcarpatice, dar pur și simplu nu exista sunet potrivit pentru concertele noastre”, spune Bean, fondatorul trupei.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Subcarpați înseamnă Bean, Vali Umbră, Afo, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), VJ Andri și alți colaboratori.

„Mama, I’m coming home!”, transmit Subcarpați fanilor din zonele subcarpatice.
— facebook.com/subcarpati; youtube.com/user/blanoz; subcarpati.com
Flota Red Bull Tour Bus constă în acest moment din 10 autobuze care s-au plimbat prin 13 țări, printre care India, Cehia, Slovacia, Polonia, Austria, Canada.

România intră în acest club select alături de Subcarpați pentru o experiență pe care nu vrei s-o ratezi!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.