Realitatea intreaba: Tu de ce mai ramai in Romania?

1

Jurnalişti de la Realitatea.net încep o campanie despre România. În ciuda extremelor, mulţi români cu potenţial evident aleg să rămână în România. Ce îi mână în luptă?

De 1 Decembrie, Realitatea TV şi REALITATEA.NET lansează campania Mai rămân în România.

Intră pe site-ul realitatea. net pentru mai multe detalii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Dau un raspuns aici la intrebarea lansata de Realitatea:
    Raman in Romania pentru ca nu ma uit la Realitatea TV si de aceea nu dezvolt un sentiment de anxietate atat de mare incat sa plec.

Comentează