RBL va mentora 100 de antreprenori debutanti

0

RBL va mentora 100 de antreprenori debutanti, cofinantati de stat cu maxim 10.000 euro, prin programul SRL-D

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, IMM si Turism si Fundatia Romanian Business Leaders au lansat un parteneriat public-privat prin care 100 de tineri antreprenori care beneficiaza de finantare in cadrul programului guvernamental SRL-D vor intra intr-un proiect de mentorat asigurat de unii dintre cei mai importanti lideri de business din Romania.

Parteneriatul este o premiera in domeniul colaborarii dintre institutiile guvernametale si societatea civila si are ca scop incurajarea spiritului antreprenorial si cresterea sanselor de succes al noilor microintreprinderi finantate din bugetul total de 25 de milioane de lei alocat de Guvernul Romaniei prin programul SRL-D pentru anul 2013.
Peste 50 de oameni de business cu experienta in companii nationale si multinationale de renume din Romania vor mentora tinerii antreprenori care au sanse reale de a construi o afacere durabila si profitabila, oferindu-le acestora expertiza, metode si principii fundamentale in dezvoltarea unei afaceri de succes. Mentorii sunt membri ai Romanian Business Leaders sau ai partenerilor Fundatiei. Cine sunt mentorii care au confirmat pana acum participarea in program. 
Programul se adreseaza, in primul an, unui numar de 100 de noi afaceri, selectate de membrii Fundatiei Romanian Business Leaders – pe baza de plan de afaceri si interviu – si va consta in sesiuni de mentorat alaturi de specialisti in management, finante, juridic, resurse umane si comunicare. In prealabil, antreprenorii debutanti opteaza sa faca parte din programul de mentorat.

Mai multe detalii si imagini de la conferinta de presa prilejuita de lansarea programului.
Protocolul de colaborare semnat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, IMM si Turism este rezultatul echipei proiectului 1.001 start-up-uri, generat la a doua editie a Romanian Business Leaders Summit, din 7-8 februarie 2013.

 

10_iun_conf_MD_M_Grapini_041

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează