Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Radio România Cultural transmite în direct Gala UNITER

0

Radio România Cultural va transmite în direct Gala Premiilor UNITER, ajunsă la cea de-a XXIV-a ediţie, care va avea loc luni, 9 mai 2016 la Sala Mare a Teatrului „Regina Maria” din Oradea.

Trei dintre producţiile de teatru radiofonic ale Societăţii Române de Radiodifuziune sunt nominalizate la această ediţie: Henri Mathias Berthelot, generalul generalilor, scenariul de Victor Cilincă, regia artistică Attila Vizauer, Jucătorul de table de George Arion, dramatizarea radiofonică şi regia artistică Cezarina Udrescu şi Rapunzel de Fraţii Grimm, scenariul radiofonic şi regia artistică Gavriil Pinte.

macheta dam tonul culturii

Celelalte nominalizări sunt pentru debut, cel mai bun spectacol de teatru tv, pentru critică teatrală, scenografie, cea mai bună actriţă în rol secundar, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol principal, cel mai bun actor în rol princial, cea mai bună regie, cel mai bun spectacol. Vor fi acordate şi premii speciale, premii pentru întreaga activitate şi premiul de excelenţă.

Radio România Cultural este partener de tradiţie al galei, transmiţând în direct acest eveniment de amploare. Totodată, ascultătorii RRC vor afla a doua zi, în matinalul postului, cum a fost atmosfera şi care sunt reacţiile premianţilor. Interviuri în exclusivitate cu invitaţii de la Gala UNITER vor fi pe site-ul www.radioromaniacultural.ro.

10 premianți, 32 de nominalizați și peste 500 de invitați din București și din țară sunt așteptați în data de 9 mai la Teatrul Regina Maria din Oradea pentru a sărbători performanța în teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 și va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.radioromaniacultural.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.