Radio Bitfm lanseaza concursul „Educatia ta…Incotro?”, dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani

1

Radio Bitfm lanseaza concursul „Educatia ta…Incotro?”, dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Acesta se desfasoara in perioada 15 octombrie – 1 decembrie 2011.

—-

Concursul Radio Bitfm, “Educatia ta …Incotro?”, reprezinta un mod de a le oferi tinerilor posibilitatea sa isi afirme pozitia si viziunea pentru sistemul educational din tara noastra. Radio Bitfm incurajeaza astfel tinerii sa se exprime liber si sa analizeze din perspectiva si din experienta proprie  ce inseamna sa fii elev in Romania.

Pentru a se inscrie in concurs, acestia trebuie sa trimita un eseu de trei  pagini pe tema Care sunt avantajele si dezavantajele sistemului de invatamant din Romania? Daca ai fi Ministru, ce solutii ai propune pentru imbunatatirea acestuia?

Eseurile pot fi trimise prin intermediul formularului de inscriere la concurs, disponibil la adresa http://www.bitfm.ro/concurs-bitfm-educatia-ta-incotro-492.

Jurizarea se va realiza pana la data de 1 decembrie, anuntarea castigatorilor se va face pe site si telefonic.

Premiile concursului Radio Bitfm sunt:

Locul I – eBook Reader iRiver Cover Story

Locul II – HDD extern Asus PN250, 500GB, 2.5″, USB 2.0

Locul III –  Flash Pen Corsair Voyager 32GB, USB 2.0

Informatii suplimentare pot fi regasite pe siteul BitFm la pagina dedicata concursului: http://www.bitfm.ro/stiri/concurs-bitfm-educatia-taincotro-519.htm.

 

Echipa Radio Bitfm

www.bitfm.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Castigatorii concursului nu au fost anuntati niciodata. Poate ar fi mai ok daca le-ati cere sa nu mai afiseze sigla Romania Pozitiva pe acel site…

Comentează