Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Rabla” la lumânări. Ce faci cu lumânările vechi sau cele de care te-ai plictisit?

0
Suntem o mica afacere de familie, din Timisoara – echipa #ArdeClipa – manufacturieri de lumanari decorative, personalizate, realizate manual toate. Am realizat modele simple si clasice la inceput, ne-am concentrat spre a implica familia in aceasta activitate, prin diversificarea si impartirea si optimizarea productiei in cele doua ateliere actual existente.
In prezent, operatiunile sunt bine diferentiate astfel incat fiecare membru al echipei sa acopere o activitate: fabricarea lumanarilor, decorarea lor, promovarea si vanzarea acestora. Fiecare lumanare produsa in atelierele noastre cuprinde multa pasiune, parfum, culoare, atentie si daruire, astfel incat produsul nostru sa fie de fapt o “decoratiune”.

Dar, am identificat si o problema: ce faci cu lumanarile vechi sau cele de care te-ai plictisit?

Ni le dai noua, noi le reutilizam si refolosim ca si materie primă, iar tu faci o fapta buna pentru mediul inconjurator (si te alegi cu lumânări noi, parfumate, handmade, din portofoliul nostru…sau cu vechile tale recipiente reumplute)
Asa, din intrebare in intrebare, dintr-o idee si o necesitate am lansat programul RABLA LA LUMANARI, un program permanent si mereu deschis.
Datele de contact sunt:
Claudia Ghetu, tel: 0740 047235
Facebook aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.