Proiectul „Romania 2039”

1

Cu prilejul aniversării a 25 de ani de libertate și democrație, Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României (ITMR), împreună cu Arhivele Naționale ale României (ANR), Asociația Pro Democrația (APD) și Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC), lansează proiectul România 2039 – un demers național menit să atragă cât mai mulți tineri într-un amplu exercițiu de reflecție și imaginație orientat deopotrivă spre trecut (1989) și viitor (2039). 

Vizitați pagina romania2039.itmr.ro pentru mai multe detalii. 

afis ro2039

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    adica nu se cere o pozitie activa, o atitiudine critica, un efort colectiv al generatiei naschuta dupa lovitura de stat, o analiza de corectie a pacatelor trecute si actuale, ci e ceva de genul „citit in zat de cafea”….se pune in tub si se deschide dupa 25 de ani. Tinerii de acum vor avea in jur de 50 de ani in 2019, probabil nici nu-si vor mai aduce aminte de Romania…

Comentează