Proiectul caritabil Dăruim bucurii în prag de sărbătoare contribuie cu  22.000 de lei la Fondul Special pentru Copii

0

Piraeus Bank România a organizat cea de-a treia ediție a Târgului Caritabil, desfașurată în cadrul proiectului “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”. Angajații Piraeus au cumpărat produse confecționate de colegii lor voluntari, în valoare de 22.000 lei. Suma a fost donată în beneficiul copiilor înscriși în programul Fondul Special pentru Copii, derulat de Fundația Principesa Margareta a României.

 foto

În acest an la acțiune au participat peste 370 de voluntari Piraeus Bank din București, Iași, Focșani, Bacău, Suceava, Piatra Neamț, Constanța și Târgoviște. Similar cu edițiile anterioare, Piraeus Bank a pus la dispoziția voluntarilor interni sumele necesare pentru materia primă și a asigurat logistica și promovarea evenimentului.

 “Suntem extrem de mândri că la această ediție voluntarii Piraeus Bank au avut inițiativa de a crea și vinde produsele pentru târg împreună cu copiii lor. A fost dovada că responsabilitatea socială se cultivă în familie, iar inițiativele de astăzi ale echipei Piraeus vor putea fi continuate peste ani prin exemplul pe care-l dau părinții din comunitatea Piraeus!” a declarat Veronica Gheorghiu, Coordonatorul acțiunii de Voluntariat “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”.

În ultimii 2 ani, Piraeus Bank România a desfășurat mai multe proiecte caritabile ce au ca scop ajutorarea familiilor înscrise în Fondul Special pentru Copii. Ca de fiecare dată, angajații Piraeus Bank România au îmbrățișat cu entuziasm și responsabilitate cauza acestor copii. Unii dintre aceștia au păstrat legătura cu familiile ajutate prin intermediul proiectelor anterioare și s-au mobilizat să le ofere acestora, suplimentar, donații de haine, încălțăminte și alimente în pragul sărbătorilor de iarnă.

Despre Piraeus Bank

Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 15 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasing–ului.

Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia, este un grup financiar european concentrat pe zona Europei de S-E, prezent în 10 țări.

Despre Fundaţia Principesa Margareta a României

De-a lungul celor 26 de ani de activitate, Fundaţia Principesa Margareta a României a sprijinit proiecte dedicate copiilor aflaţi în situaţii dramatice de viaţă, care se confruntă cu sărăcia extremă, riscă abandonul şcolar sau al familiei, probleme de sănătate sau excluziunea socială. Un număr de 24.000 de copii şi tineri şi aproximativ 2.500 de familii cu un trai precar, precum şi 600 de mici ONG-uri locale, au primit ajutor şi asistenţă din partea Fundaţiei din 1990 şi până în prezent.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.