Proiectul “Cartea Dunării Albastre”

0
Bravo pentru premiul câştigat la Gala „CSR Awards”!
Proiectul “Cartea Dunării Albastre” a luat premiu la ”CSR Awards Gala”
Bucharest Business Week a anunţat câştigătorii ”CSR Awards Gala” pentru anul 2009 la începutul lunii aprilie. Ediţia din acest an a adunat lideri din diverse domenii de afaceri şi diplomaţi care au luat parte la premierea celor mai apreciate proiecte de CSR ale anului 2008.
Asociaţia MaiMultVerde a câştigat premiul la categoria ”Community Development” cu proiectul “Cartea Dunării Albastre”.
Realizat cu sprijinul Coca-Cola HBC Romania şi Comisia Internaţională pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR), proiectul “Cartea Dunării Albastre” reprezintă varianta implementată în România a proiectului internaţional “Danube Box”.
Continuarea articolului este pe web site-ul organizaţiei împreună cu alte date utile despre iniţiativele http://www.maimultverde.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează