Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect fotografic: tatuajele și poveștile din spatele lor

0

Proiect fotografic: tatuajele și poveștile din spatele lor

Daria Virbanescu anunță lansarea unui proiect fotografic care vrea să schimbe percepțiile oamenilor cu privire la tatuaje și semnificația lor. Proiectul “Ală e pe bune?!” subliniază faptul că personalitățile diferite ale oamenilor inspiră tema tatuajelor și dorința de diferențiere; reunește oameni din domenii variate, de la corporatiști la artiști freelancer, care sunt în căutarea unei altfel de libertăți artistice.

Tatuajul a evoluat semnificativ în ultimii ani. A trecut granița de apartenență la un grup marginalizat de societate. Este despre originalitate și exprimarea sinelui. Scopul proiectului este de a aduce laolalta persoane din medii variate, cu job-uri diferite, pentru a sublinia unicitatea,” a declarat Daria Virbanescu.

Înscrieri Proiect

Dacă sunteți interesați să vă alăturați proiectului, Daria este în căutare permanentă de oameni deosebiți, cu tatuaje, care pot schimba paradigme. Ii puteti scrie pe: daria@told.ro prin accesarea http://www.told.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.