Program de sprijinire a debutantilor in afaceri / finantare de pana la 10.000 de euro

0

Intreprinzatorii in varsta de pana la 35 de ani pot depune de marti planurile de afaceri in cadrul Programului de sprijinire a debutantilor in afaceri. Finantarea este de pana la 10.000 de euro, potrivit Mediafax.
via wall-street.ro

„Conferinta de presa are loc marti, 22 februarie, orele 10,00 la sediul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, din strada Poterasi, nr. 11, parter,  sala de Consiliu.” via site-ul oficial aippimm.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează