Programul ResponsabilitateSociala.ro are un nou partener permanent!

0

Programul ResponsabilitateSociala.ro are un nou partener permanent, care se alatura de a oferi cele mai valoroase informatii despre bunele practici in domeniul CSR, despre cat de responsabile sunt companiile din Romania si despre tendintele internationale in domeniu.

Este vorba de UniCredit Tiriac Bank, parte a grupului bancar european UniCredit, un grup cu o experienta deosebita in domeniul sustenabilitatii.

Pentru a afla detalii despre aceasta experienta si despre parteneriat, citeste articolul:

UniCredit Tiriac Bank a devenit partener al ResponsabilitateSociala.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează