Programul National de Internship 2011

0

Programul National de Internship 2011 are loc in perioada iunie-octombrie 2011 si se adreseaza companiilor si institutiilor publice care ofera locuri de internship si trainee pentru tinerii si studentii din Romania. Evenimentul, ajuns la a IV-a editie, este organizat de Centrul de Resurse pentru Societatea Civila.

Tinerii sunt mult mai deschisi catre dezvoltarea personala si catre evolutia in cariera iar noua generatie cauta provocari noi – programele de Internship si de Trainee sunt primul pas in viata profesionala, oferind o experienta solida

Andreea Mlenajek

Companiile si tinerii vor putea interactiona in cadrul platformei online www.studentcv.ro unde are loc; bursa a Internship-urilor disponibile in Romania. In premiera nationala, platforma de Internship permite din 2011, si accesul institutiilor publice si al organizatiilor non-guvernamentale.

„Consideram ca un program national de Internship trebuie sa ofere oportunitati de dezvoltare in cele domenii esentiale ale Romaniei iar acesta este motivul pentru care avem o deschidere 360 de grade pentru companiile din mediul privat, sectorul guvernamental si sectorul non-profit” a declarat Andreea Mlenajek, Directorul Executiv al programului Internship 2011 cu ocazia lansarii platformei online www.studentcv.ro.

„Tinerii sunt mult mai deschisi catre dezvoltarea personala si catre evolutia in cariera iar noua generatie cauta provocari noi – programele de Internship si de Trainee sunt primul pas in viata profesionala, oferind o experienta solida. Avantajul pentru tinerii si absolventii din 2011 este ca pot alege atat mediul corporate cat si pe cel guvernamental sau de voluntariat pentru a cumula know-how” a mai spus Mlenajek.

Companiile, Institutiile Publice si ONG-urile se pot inscrie in Programul National de Internship 2011 accesand site-ul oficial al evenimentului iar tinerii si studentii interesati de oportunitatile de practica isi pot inscrie CV-ul online, gratuit, fara birocratie sau obligativitatea de a prezenta adeverinta de la facultate.

„Tinerii sunt mult mai deschisi catre dezvoltarea personala si catre evolutia in cariera iar noua generatie cauta provocari noi – programele de Internship si de Trainee sunt primul pas in viata profesionala, oferind o experienta solida” Andreea Mlenajek; „Programul National Internship 2011 este cel mai mare eveniment de internship si trainee din Romania.

Targul reprezinta o sursa foarte eficienta pentru atragerea, de catre companii, institutii si organizatii, a celor mai valorosi studenti si proaspat absolventi, in cadrul unor programe de practica de durata medie si lunga. Evenimentul a fost lansat in 2008 si a ajuns la a patra editie, platforma online strangand peste 90.000 de participanti activi.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează