Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul distributiei alimentelor in cadrul actiunii Nepoti de Craciun din judetele Cluj, Mures, Alba, Salaj

0

Magic People au colindat 3078 de bunicuți

În acest an, membrii Asociației Magic People ajung prin acțiunea Nepoți de Crăciun la ediția cu numărul 8 și totodată la vârstnici singuri și cu o situație financiară precară. din judetețe Cluj, Sălaj, Mureș și Alba. Impreuna cu voluntari dedicati au oferit cadouri si ganduri bune prin 3078 de pachete cu alimente care s-au indreptat catre bunici cu ocazia sarbatorilor de iarna.

De la mic la mare Nepoții de Crăciun au colindat Centrul de Zi pentru Vârstnici nr. 2, Clubul Pensionarilor Cinema Mărăști, Clubul Pensionarilor Gheorgheni, Clubul Pensionarilor Someșeni, Centrul de Vârstnici nr. 2, Casa Theodora, Clubul Pensionarilor Zorilor, Clubul Pensionarilor Mănăștur, Clubul Pensionarilor Grigorescu, Centrul Social de Urgență, Clubul Pensionarilor Gara, Centrul de Găzduire Temporară, Casa Cristiana, dar și Centrele pentru Vârstnici din Sălaj, Mureș și Alba.

Pe lângă cele 3078 de pachete, de alimentele care s-au adunat în cadrul ediției cu numărul 8 a campaniei Nepoți de Crăciun au beneficiat Asociația Copiii Străzii, Serviciul de Ajutor Maltez și cei din programul ,,O masă caldă.”

Bunicuții vă sunt recunosctători și vă mulțumesc pentru cadourile oferite printr-un spectacol de colinde și obiceiuri tradiționale de iarnă în data de 20 decembrie de la ora 14:00 la Casa de Cultura a Studentilor.

Din motivația de a implica benevol în acțiuni umanitare comunitatea, de a aduce multe zâmbete, de a învăța să te bucuri de lucruri simple cum ar fi să dăruiești, acțiunea Nepoți de Crăciun este demarată de către Cristian Gog prin Asociația Magic People în anul 2010.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.