Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul de Burse Viitor prin Educație deschide un nou proces de selecție pentru copiii din București!

0

Fundația Seeding Knowledge a demarat, în 2016, Viitor prin Educație – cel mai lung program personalizat de burse educaționale. Alături de o echipă de specialiști în psihopedagogie și educație, 9 copii din București au acces la un pachet educativ complex, cuprinzând: pregătire teoretică de specialitate, dezvoltare personală și consiliere individuală, sport, ateliere re(creative), ieșiri tematice și alte acțiuni conexe. În completarea acestuia, părinții copiilor înscriși în program participă la sesiuni de parenting sau la activități care încurajează petrecerea timpului liber de calitate, alături de copil. Începând cu 2019, ne dorim încă 6 copii pe care să îi susținem în traseul lor educațional prin intermediul burselor Viitor prin educație, până la împlinirea vârstei de 18 ani. De aceea, din 5 noiembrie demarăm un nou program de selecție, deschis copiilor care sunt în clasa a V-a sau a VI-a, cu vârstele cuprinse între 11 și 13 ani.

Cei 6 copii pe care dorim să-i includem în programul Viitor prin Educație vor fi selectați în baza unui proces prealabil, recrutarea copiilor fiind din școlile bucureștene. Procesul de selecție are în vedere aspecte precum motivația pentru un parcurs educațional complex – derulat pe termen lung, situația financiară familială (veniturile pe membru de familie în limita a 700 ron) și situația școlară. Copiii pre-selectați vor intra intr-un proces de evaluare inițială care cuprinde: analiză unui eseu în care copiii vor prezența motivația lor de a face parte dintr-un astfel de program și cum îi ajută educația în viața de zi cu zi, situația școlară și alte testări realizate de terapeuții fundației.

Dosarele se pot depune în format electronic (scanate) la adresa vbrasovanu@seedingknowledge.foundation sau fizic la sediul Fundației Seeding Knowledge din București, Calea Griviței, nr. 77, până pe 23.11.2018, ora 18. Pentru detalii sau alte aspecte privind procesul de înscriere vă stăm la dispoziție la telefon: 0747 292 940 și pe site-ul www.seedingknowledge.foundation, unde aveți acces la întreaga metodologie de înscriere.

După analiză, se vor anunța și contacta de către organizatori, elevii care vor merge la evaluarea finală. Analiza dosarelor se va realiza de o comisie independentă, nominalizată de echipa fundației, în baza unei grile de evaluare care urmărește respectarea criteriilor de eligibiliate amintite.

Fundația Seeding Knowledge a inițiat programul de burse Viitor prin Educație pentru a contribui sustenabil la imbunatațirea calitații vieții copiilor, prin creșterea oportunitaților educaționale. Printre alte proiecte ale fundației se mai numără și co-organizarea Festivalului Internațional de Educație – FIEdu și inițiative cărora ne-am alăturat, în încercarea de construi împreună un Viitor prin Educație!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.