Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul CEO pentru 1 zi

0

Se vorbește mult despre leadership în zilele noastre. Se scrie și se predă și mai mult. Ce înseamnă să fii lider in fiecare zi? Ce înseamnă să fii manager? Programul CEO pentru 1 zi, organizat de OTP Leasing România și Fundația Dreptul la Educație, îți propune un program complex și contra-timp, inspirat din viața reală a unui lider, informație autentică de la profesioniști care au rolul de CEO și un grup de alumni unit de pasiunea pentru viitor.

Ce trebuie să știi despre program

 

  • Se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 19 și 25 de ani, înscriși în cadrul unei instituții de învățământ din România;
  • Are 3 etape: leadership bootcamp, 2 zile în rolul de CEO OTP Leasing, respectiv Director Executiv Fundația Dreptul la Educație, mentorat;
  • Înscrierea în selecția pentru program se realizează prin trimiterea CVului și răspunsul la întrebările Pe cine ai drept model (role model) profesional și de ce & Care este ultima carte citită și ce ai învățat din ea până pe 15 iunie 2019 (inclusiv) la adresa ceopentruozi@otpleasing.ro.
  • Grupul de semifinaliști va fi de 15 tineri, selectati din cei aplică pentru program
  • Pentru 3 tineri din afara Bucureștiului se acoperă cazare și costuri de călătorie

Topicurile leadership bootcampului                           

  • Workshopuri: lean startup, intraprenoriat, leadership, comunicare asertiva, negociere, marketing, futurism, responsabilitate socială, cultură organizațională
  • Sesiuni AMA (ask me anything) cu CEO-ul OTP Leasing și Președintele Fundației Dreptul la Educație
  • Participanții își vor testa abilitățile, atât în proiecte individuale, cât și pe echipe, care vor contribui la selecția persoanei finaliste.

CEO pentru 1 zi

Persoana finalistă va deveni CEO în cadrul echipei OTP Leasing, cât și Director Executiv al Fundației Dreptul la Educație. Va participa la sesiuni de briefing cu managerii celor două echipe, sesiuni one-to-one și va lua parte la activitățile pregătite pentru cele două zile. Câștigătorul va avea acces și la o serie de cursuri, atât în cadrul Fundației, cât și în cadrul unei școli de business locale. Ultima etapă coincide cu programul de mentorat și follow-up,pentru o experiență completă de învățare și experimentare pentru persoana ce va avea titlul de CEO pentru 1 zi. Toți semifinaliștii vor deveni alumni ai programului și vor beneficia de întâlniri periodice și un grup de networking.

Ce spun foștii participanți

“Au fost 3 zile de interacționat, înțeles, deschis orizonturi și depășit provocări, 3 zile care pot face cât un semestru de facultate. S-au atins subiecte care, în opinia mea, sunt esențiale pentru un actual lider și un viitor CEO: negociere, comunicare eficientă și asertivă, creativitate, gândire orientată spre viitor. Partea mea preferată, cea care m-a surprins și bucurat cel mai mult, a fost atmosfera: atât între noi și speakeri, care se purtau cu noi natural și prietenos, având conversații că de la egal la egal și mai ales atmosfera între noi, participanții. Deși toți știam că e o competiție, o secundă nu s-a simțit  acest lucru, ci doar deschidere și curiozitate față de ideile, realizările și ambițiile celorlalți. Partea de networking continuă și acum, după închiderea oficială a proiectului, ceea ce îmi da speranța că vom putea colabora în viitor pentru a ne susține, unii pe alții, în împlinirea visurilor noastre.” Petronela Cârstea, semifinalist, ediția I-a.

Programul CEO pentru 1 zi va avea loc în București, la sediul OK Center și la cel al OTP Leasing România. Detalii despre înscriere și etapele de selecție pot fi consultate pe www.otp-leasing.ro și pe www.okcenter.ro. Pentru orice informații cu privire la program puteți scrie la steliana.moraru@otpleasing.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.