Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul AIRFIELD FESTIVAL

0

dirt jam

Porțile Aerodromului Măgura se deschid vineri la ora 12.00, pentru AIRFIELD FESTIVAL, singurul festival de muzică electro din Sibiu. Programul pe scenă începe la ora 18.00, iar DJ-ii vor mixa până dimineața, fără oprire.

Startul este dat de Gabi Ticulescu, urmând ca pe scenă să urce, în ordine, Răzan Mate, Others (KCN & PITZA), Ciprian Popa și GET SLOW (TOYGUN & ADI DUMITRA). La ora 01 în noapte, Mihai Popoviciu face show, iar de la 03.00 este programat să înceapă spectacolul artistului rus Andrey Pushkarev. Până în zori de zi vor mai urca pe scenă și Adi Dumitra (live set), Bozzo și Axel & Mishu.

Seara de sâmbătă la AIRFIELD FESTIVAL începe tot la ora 18.00, cu Dex, urmat de Syl și Danaga. De la 23.00, în program este un live set cu Silent Strike & Dan Basu, muzicieni cunoscuţi sibienilor mai ales pentru clipul de promovare Sibiu. Tânăr din 1191. După show-ul lor, la mixer urcă Dj K-lu & Dj Sauce. La 03.00 este rândul veteranului Dj Vasile, urmat de Vlad Dobrescu. Programul de scenă continuă și în dimineața de duminică, după ora 10.00, DJ-ii din line-up vor avea mână liberă.

Participanţii la AIRFIELD FESTIVAL mai au şi alte posibilităţi de distracţie. Printre acestea, zborul cu avioane de agrement și saltul cu parașuta, dar și curse de dirt-bike. Toate detaliile despre orarul acestora şi despre tarife sunt disponibile la info point-ul amenajat.

După o noapte întreagă de distracţie şi o zi de sporturi extreme, participanţii la AIRFIELD FESTIVAL se pot relaxa în chill zone, cu muzică ambientală şi toate facilităţile necesare unei zi de relaxare în aer liber. Iar cei care nu se pot lăsa de shopping nici în week-end pot achiziţiona obiecte vintage de la Black Sheep Market, amplasat în cadrul festivalului.

Organizatorii pun la dispoziția participanților transport gratuit, cu microbuze, cu plecare din stația Cireșica (benzinăria Ana Oil). În prima zi de festival, vineri, microbuzele vor pleca începând cu ora 15.00, iar sâmbătă vor avea loc transporturi gratuite începând cu ora 10.00. În ultima zi de festival, duminică, microbuzele sunt programate între orele 10.00-18.00.

Pentru cele trei zile de AIRFIELD FESTIVAL, Taxi 924 are o ofertă specială, cu un preț fix de 20 de lei pentru o cursă (Sibiu-Măgura sau Măgura-Sibiu).

AIRFIELD FESTIVAL se desfășoară într-un adevărat paradis verde și se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare. Au fost amplasate două scene, un dirt park, două zone de food & drinks, o zonă de camping cu facilități, o zonă de activități distractive, un centru de informare turistică, o zonă de parcare și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.

Intrarea în spațiul de festival este liberă.

Informații la zi despre festival, fotografii și modificările care ar putea apărea în program vor fi postate pe pagina facebook.com/AirfieldFestivalSibiu.

AIRFIELD FESTIVAL este un eveniment organizat de Aviator Pub.

 

PROGRAM SCENĂ:

Vineri, 01.08.2014

18:00 – Gabi Ticulescu
19:00 – Răzvan Mate
20:00 – Others (KCN & PITZA)
22:00 – Ciprian Popa
23:00 – GET SLOW (TOYGUN & ADI DUMITRA)
01:00 – Mihai Popoviciu
03:00 – Andrey Pushkarev
06:00 – Adi Dumitra (live set)
07:00 – Bozzo
09:00 – Axel & Mishu
11:00 – 16:00 – program liber cu dj din line-up

Sâmbătă, 02.08.2014

18:00 – Dex
19:30 – Syl
21:00 – Danaga
23:00 – Silent Strike & Dan Basu (live set)
01:00 – Dj K-lu & Dj Sauce
03:00 – Dj Vasile
05:00 – Vlad Dobrescu (dj set)
10:00 – program liber cu dj din line-up

airfield A5

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.