Prognoza pentru 2011 de la oamenii de afaceri romani

0

Cum văd oamenii de afaceri economia locală în 2011

Jurnaliştii de la RomaniaLiberă au intrebat câţiva oameni de afaceri români despre cum o să fie anul 2011.
Iată câteva răspunsuri .

Marius Ghenea: „2011 ar putea fi anul unei modeste reveniri a economiei locale”
Dragoş Anastasiu: „Băncile vor începe să plaseze mai mulţi bani în piaţă decât în 2010”
Nicolae Demetriade: La sfârşitul anului vom putea vorbi de creşteri , până atunci toate domeniile de activitate vor suferi”
Felix Pătrăşcanu: „Vreau finalizarea site-ului e-România ca să putem uita odată pentru totdeauna ghişeele mizere ale instituţiilor de stat
Lucian Aldescu: „Instabilitatea legislativă periclitează serios business-ul autohton”

Sursa: romanialibera.ro via ziarero.antena3.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează