Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ProFest – un festival al cunoașterii, eveniment civic de 3 zile si 3 nopți. Vlad Voiculescu și judecătorul Cristi Dănileț, au confirmat deja prezența

0

“Profest – un festival al cunoașterii”

Festivalul cunoașterii îmbină invățarea rapidă și nonformală cu 3 zile și 3 nopți de legat prietenii, de conectare cu natura și cu familia, de concerte și muzică bună.  14 trupe și numeroși activiști implicați sau personalități cu gânduri minunate care vor susține ateliere interactive, au confirmat deja prezența.  

profest-un-festival-al-cunoasterii2

100 de activități, 10 teme, 10 spații de lucru și 100.000 mp de teren! Toate pentru a ne asigura că fiecare participant se va simți minunat și va dori sa revina la edițiile viitoare!

Cele 10 teme ale atelierelor sunt: Europa și Diaspora, Sănătate, Ecologie, Creație, Digital, Juridic, Educație și Metode Nonformale, Antreprenoriat, Transparență și Jurnalism/Investigație.

Dintre speakerii confirmați enumerăm: Cristi Danileț, Andrei Popescu, Ramona Ursu, Vladimir Oane, Mihai Dragomir, Bogdan Ionescu, Luminița Tănăsie, Bogdan Micu, Alexandra Șuțu, Mihuț Savu, Alin Iacob, Luca Ciubotaru, Simona Boldea, Constantin Paraschiv, Adrian Ionescu, reprezentanți Rise Project și Casa Jurnalistului.

Tot in cadrul festivalului va avea loc semifinala concursului între licee “Rock your High School” și expoziția “Un vizionar american: Viaţa şi vremurile lui John F. Kennedy” prezentată de Ambasada U.S.A. la București`.

“Rezultatele pe care ProFest le urmărește sunt gândite pe termen lung: vrem să ajutăm oamenii să se implice mai mult, să activăm spiritul civic al românilor și să construim împreună țara pe care ne-o dorim. Prin urmare, un public-țintă foarte important pentru proiectul ProFest este reprezentat de tineri, aceștia fiind cei care, peste ani, vor decide viitorul altor generații și tot așa. Și pentru ca spiritul și psihicul lor să crească liber, frumos și sănătos, considerăm ca este important sa se conecteze cu familia, indiferent de vârstă. Am hotărât să aplicăm reduceri speciale pentru elevi: atât cei sub 18 ani, care vin însoțiți de un părinte plătitor de bilet cât şi cei care au promovat cu nota 10 examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie 2017 vor avea acces  gratuit la festival. Ceilalți proaspăt absolvenți primesc o reducere de 50% din valoarea abonamentului, reducere aplicată la achiziționarea acestuia de la fața locului, odată cu prezentarea dovezii notei obținute.”(Vlad Uță, organizator)

Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 75 de lei si include accesul la toate atelierele și evenimentele desfășurate pe întreaga durată a festivalului, iar biletul pentru o singură zi costă 30 de lei.

Trooper, Robin and the Backstabbers, Byron la ProFest

Festivalul cunoașterii ce se va desfășura în Râșnov, județul Brașov, reunește artiști și trupe cunoscute, dar dă și o șansă minunată trupelor noi și tinere, al căror succes va depinde de părerea publicului prezent la festival. Cu spirit civic și cu voci încântătoare, vor urca pro-bono pe scena festivalului: Trooper, Robin and the Backstabbers, Byron, Trupa COCO, The Mono Jacks, El Negro, Altar, Navi, CALEnDAR, Orkid, The Purple Dandies, :umbra, Lucky Thirteen, Wildside, DJ Grecu și Suntcalm?.

“Mulți artiști sunt foarte încântați de scopul pentru care luptă ProFest și s-au alăturat întregii idei a festivalului. Majoritatea ne suștin nu doar prin prestația artistică, ci vor ține și ateliere în cadrul ProFest , ne promovează pe paginile lor de Facebook și își doresc să se implice alături de noi”.

Hai la ProFest!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.