ProdusPierdut.ro

0

Misiunea noastra este sa recuperam obiectele pierdute si sa le returnam propietarilor cat mai repede cu putinta.
Serviciul ProdusPierdut.ro

Unic in Romania, serviciul nostru transmite proprietarului un SMS cu numarul de telefon al celui care gaseste produsul pierdut. Cost serviciu 0 LEI

Magazin Online

Accesorii

Accesoriile ProdusPierdut ajuta la identificarea si protejarea tuturor tipurilor de produse portabile, de la telefoane mobile la camere foto, chei, bagaje si chiar animalute de companie ! Brelocuri, etichete si medalioane.

Livrarea produselor

• Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 50 LEI
• Livrare Bucuresti pentru comenzi sub 50 LEI : 5 LEI
• Livrare Nationala pentru comenzi sub 50 LEI : 11 LEI

Activarea accesoriilor

Simplu si rapid, accesoriile se pot activa atat de pe calculator/laptop cat si de pe dispozitive mobile, telefoane/tablete intrand pe site-ul www.produspierdut.ro. Activarea este gratuita !
Contact si achizitii + Link-uri
eCommerce ProdusPierdut.ro – http://magazin.produspierdut.ro
Pagina Facebook : www.facebook.com/produspierdut.ro
Pagina echipei ProdusPierdut.ro : www.facebook.com/echipa.produspierdut
Website activare si returnare produse pierdute : www.produspierdut.ro
Telefon : 0773-961-395
E-mail : info@produspierdut.ro

Medalion

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.