Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Produsele VIVA CAFE poarta certificarea FAIRTRADE

0

OMV VIVA CAFE aduce certificarea FAIRTRADE în România

Cafeaua VIVA din stațiile OMV, certificată FAIRTRADE, se bucură de un succes răsunător în Austria și Germania. Începând cu luna iunie 2016, clienții OMV VIVA din România vor beneficia de parteneriatul OMV VIVA – FAIRTRADE. De fiecare dată când se vor bucura de cafeaua aromată VIVA din stațiile OMV, o vor face cu conștiința împăcată.

OMV VIVA CAFE aduce certificarea FAIRTRADE_1

VIVA CAFE și principiile FAIRTRADE

Fie că este vorba despre espresso, cappuccino, latte macchiato, populara cafea lungă sau, pentru consumatorii grăbiți, cafeaua ”to go”, noua VIVA CAFE a devenit deja o băutură foarte populară în țările din Europa. Certificarea FAIRTRADE este foarte importantă în mixul noii cafele VIVA, rumenită la celebrele prăjitoare tradiționale de cafea Gimoka din Italia. Parteneriatul de calitate dintre FAIRTRADE și OMV VIVA creează un echilibru armonios, deoarece utilizăm cele mai bune boabe de cafea certificate FAIRTRADE pentru a oferi cel mai bun gust într-o ceașcă VIVA CAFE.

Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail explică: “Certificarea FAIRTRADE combină gustul perfect cu o conștiință împăcată. Standardele FAIRTRADE oferă garanția că fermierii care cultivă cafea și familiile acestora sunt remunerați corespunzător. În timp ce recunoaște și protejează universul lor cultural, această certificare creează oportunități pentru ca fermierii să fie independenți financiar într-o manieră prietenoasă cu mediul. De aceea, toate boabele noastre de cafea sunt certificate FAIRTRADE. Combinația între selecția de boabe de cafea de cea mai înaltă calitate și grija cu care cafeaua este prăjită în Italia oferă gustul unic și inegalabil al VIVA CAFE”. Un gust pe care clienții îl pot savura fie acasă, fie la drum – VIVA CAFE este disponibilă și la vânzare în pungi cu boabe de cafea proaspăt prăjite în stațiile OMV VIVA.

Cafeaua VIVA prăjită cu atenție în Italia, pentru un gust desăvârșit

OMV VIVA îi invită pe toți șoferii care se opresc în stațiile din țară să ia o pauză de la agitația de peste zi și să savureze un moment alături de o cafea preparată excelent, servită într-o atmosferă plăcută. Pentru a oferi cea mai bună experiență a cafelei, renumiții maeștri din Gimoka folosesc cele mai bune boabe de cafea și le rumenesc cu atenție pentru a crea aroma perfect echilibrată și crema fină a cafelei ideale. Experții VIVA CAFE pregătesc apoi cafeaua, după ce au folosit setările potrivite ale aparatului de cafea, au selectat temperatura corectă și au potrivit perfect cantitatea de abur care să transforme laptele în spumă.

“Pasionații de cafea de astăzi au gusturi atât de diferite, dar în același timp acordă o importanță sporită atât provenienței cât și calității boabelor de cafea. Produsele noastre FAIRTRADE VIVA CAFE împlinesc aceste așteptări. În jur de 1.3 milioane de consumatori ce intră în 1.400 de stații OMV din 9 țări europene apreciază și se bucura în fiecare zi de gustul VIVA CAFE”, adaugă Klaus Jürgen Schneider. Cu cele aproximativ 34 de milioane de cești de cafea vândute anual, certificarea FAIRTRADE susține promisiunea OMV VIVA, unică pe piața stațiilor de distribuție carburant, de a oferi produse de calitate din surse verificate.

OMV Aktiengesellschaft

Cu vânzările grupului de 36 miliarde de euro și o forță de muncă de aproximativ 25.500 de angajați în anul 2014, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece. Segmentul de Explorare și Producție beneficiază de o bază solidă în România și Austria și include un portofoliu internațional în creștere. În 2014 OMV a înregistrat o producție de aproape 309.000 bep/zi. În domeniul Rafinare și Marketing, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 17,8 milioane de tone și avea la sfârșitul anului 2014 aproximativ 4.100 de stații de distribuție carburanți în 11 țări. OMV operează o rețea de conducte în Austria, iar în Austria și Germania operează platforme de depozitare de gaze naturale cu o capacitate de 114 TWh.

Despre VIVA
Din 1994, stațiile de alimentare OMV au oferit mai mult decât servicii de alimentare pentru mașini și pentru clienți. Magazinele și zona de gastronomie precum și serviciile oferite de stațiile OMV au fost permanent dezvoltate pentru a răspunde dorințelor si nevoilor clienților noștri. VIVA a setat un reper în cultura stațiilor de alimentare cu carburanți, transformând vizitele în stații în pauze plăcute, caracterizate de o atmosferă plăcută, produse de top și personal atent la nevoile clienților. Pe lângă un meniu de mâncare proaspătă, VIVA oferă o gamă bine definită, de peste 1.500 produse care răspund nevoilor zilnice ale clienților și servicii precum: produse organice, cafea certificată FAIRTRADE, cadouri, transfer de bani, asigurare RCA, plată facturi, servicii de curierat sau livrare de flori.

Despre FAIRTRADE
FAIRTRADE este o abordare alternativă pentru comerțul convențional. Brandul FAIRTRADE este recunoscut drept comerțul și colaborarea corectă în organizațiile producătoare din țările în curs de dezvoltare. Atunci când fermierii pot comercializa sub condițiile FAIRTRADE, aceștia se pot bucura de oferte și oportunități avantajoase și de termeni îmbunătățiți ai comerțului. Acest lucru le oferă oportunitatea de a își îmbunătăți stilul de viață și de a îți contura viitorul. FAIRTRADE le oferă consumatorilor o modalitate de a reduce sărăcia prin comportamentul zilnic de consum. Mai multe informații pe www.fairtrade.net.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.