Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Produsele alimentare de la ELIT, livrate gratuit direct acasă

0

Începând cu luna aprilie, ELIT livrează o gamă variată de produse alimentare direct acasă. Serviciul de transport este complet gratuit, produsele putând fi comandate și achiziționate la același preț ca în magazine. Prin acest serviciu, compania a dorit să încurajeze respectarea măsurilor de distanțare socială, luate împotriva răspândirii coronavirusului, reducând la minim riscurile de contaminare în timpul aprovizionării cu strictul necesar.

Consumatorii au la dispoziție o gamă completă de produse din care pot alege: mezeluri (cremvurști, salamuri, produse crud-uscate, cârnați, șuncă, parizer, specialități), dar și carne de porc proaspătă, produse gata de consum (hamburger, aripi de pui marinate și prăjite etc) sau sortimente diferite de salate (hummus, salată de vinete, zacuscă, salată de Boeuf, salată à la Russe etc).

Comenzile se pot face prin intermediul aplicației de mobil Beez sau online, pe site-ul use-beez.com. Livrarea se face a doua zi sau în prima zi lucrătoare, în cazul comenzilor făcute în week-end, și este gratuită. Produsele sunt achitate online, prin intermediul unui card bancar.

În perioada aceasta trecem toți prin momente dificile și înțelegem pericolele la care ne expunem pe noi și pe cei din jur, doar încercând să ne aprovizionăm cu strictul necesar. De aceea, dorim să venim în întâmpinarea românilor facilitându-le accesul la alimente de bună calitate, cu același gust desăvârșit Elit, livrate direct acasă, la același preț ca în magazine”, a declarat Dan Buda, Director Comercial Elit.

Beez este un startup românesc, dezvoltat de o echipă de tineri IT-iști din Alba Iulia, județul unde își are sediul și compania Elit. Aplicația, prin beneficiul de cashback, oferă bani înapoi utilizatorilor, un procent din suma cheltuită reîntorcându-se, sub formă de credit pentru alte cumpărături sau în bani. La 100 de RON cheltuiți – suma minimă necesară pentru a face o comandă de produse Elit pe platforma Beez – clientul recuperează 3%, pe care îi poate folosi ulterior la cumpărături.

#ELIT #gustdesavarșit #ELITlivrează

Despre ELIT

În cadrul celor 4 fabrici proprii din București, Alba Iulia, Cugir și Arad, Elit produce toate gamele de mezeluri: Salamuri, Cârnați, Specialități, Crenvurști, Parizer, Afumături, Prospături, Crud-Uscate, Mici, activând pe toate canalele de vânzare, dar preponderent în comerțul tradițional, unde deține un portofoliu de 13.000 de clienți activi.

Distribuția se face prin 5 depozite logistice (Alba Iulia, București, Craiova, Bacău și Constanța) și peste 20 de depozite cross-docking. Rețeaua de magazine Elit, depozitele din Cugir, Alba Iulia, București, Constanța, Bacău și Craiova împreună cu rețeaua de distribuție care cuprinde peste 250 de mașini frigorifice fac posibil ca mezelurile Elit să ajungă în cel mai scurt timp pe mesele dumneavoastră. Compania are în prezent 1.800 de angajați și o capacitate de producție de mezeluri de 2.500 t/lună.

Elit a dezvoltat de-a lungul timpului o sortimentație de peste 300 de produse delicioase, atent selectate. Odată cu integrarea Elit în familia Smithfield, Elit a început să promoveze în România produsele colegilor din Polonia (gamele Morliny, Yano și Krakus) și își propune introducerea pe piața tradițională a gamei Berlinki. Începând cu anul 2020, în portofoliul Elit se află și gama Salade, care cuprinde în sortimentație cele mai îndrăgite salate: Salată de Boeuf, Salată de Vinete, Salată à la Russe, Hummus, Fasole bătută, Hummus cu ardei copți.

Pentru mai multe detalii:


Web: www.mezeluri.ro
Facebook: www.facebook.com/mezeluri.ro
Youtube: Mezeluri cu gust desavarsit

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.