Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PRODAL 94 donează un milion de litri de apă spitalelor din România

0

În contextul pandemiei Coronavirus COVID-19, compania Prodal 94, unul dintre principalii jucători în piața de băuturi spirtoase din România, donează un milion de litri de apă Carpatina spitalelor de boli infecțioase din România și spitalelor suport desemnate pentru tratarea pacienților.

La nivelul companiei a fost desemnată o echipă operațională dedicată, care coordonează întreg procesul logistic începând cu centralizarea nevoilor și livrarea cantităților necesare de apă și care colaborează îndeaproape cu asociațiile și fundațiile implicate în campanii de ajutorare. Deja au fost făcute primele livrări către cinci spitale din București, iar în zilele următoare vor fi făcute livrări și către spitalele din țară.

Este un moment în care trebuie să susținem prin orice mijloace eforturile medicilor și ale cadrelor medicale din spitalele din România care tratează și oferă asistență medicală specializată, dând dovadă de solidaritate și recunoștință. Gândul nostru se îndreaptă și către pacienți, cărora le dorim să se recupereze cât mai repede și să revină sănătoși alături de cei dragi. În contextul recentei pandemii globale, care afectează și în România calitatea vieții și dinamica întregului sector economic, orice resursă este extrem de utilă, iar noi toți trebuie să dăm dovadă de unitate și responsabilitate, a declarat Florin Rădulescu, Director General, Carpatina S.A. și Lipomin S.A.

Cu o prezență de peste 26 de ani în industria băuturilor alcoolice, atât pe piața din România, cât și la nivel internațional, compania Prodal 94 a achiziționat la începutul acestui an Carpatina S.A. și Lipomin S.A., două companii producătoare de apă minerală plată și apă minerală carbogazoasă.

Compania Prodal 94 a dezvoltat constant în ultimii ani portofoliul de produse, aducând alături de brand-urile proprii mărci consacrate la nivel internațional. Brandurile consacrate ale companiei sunt Stalinskaya Vodka, liderul pieței de votcă din Romania și Wembley London Dry Gin, liderul pieței locale de gin.

***

Despre Prodal 94 SRL

Înființată în 1994, compania Prodal 94 SRL este unul dintre cei mai mari jucători pe segmentul băuturilor spirtoase din România și deține un portofoliu propriu de branduri consacrate. Compania este prezentă și pe piețele internaționale produsele sale fiind exportate în peste 24 de țări din Europa, Asia, America de Nord și de Sud. Pentru mai multe referințe accesați https://www.prodal.ro/contact/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.