PRO KIDS merg in tabara!

0

Asociatia Young Professionals Club lanseaza PRO KIDS CAMP cea mai tare tabara de dezvoltare personala pentru copii.

Tabara se va desfasura in perioada 22-28 August 2011 la Cheile Sohodului, judetul Gorj.

Programul este dedicat copiilor intre 8-13 ani si este gandit impreuna cu psihologi pentru a contribui la dezvoltarea personalitatii, a increderii in sine si stimularea lucrului in echipa.

In PRO KIDS CAMP, copiii vor avea parte de un program intens de activitati zilnice si vor fi  expusi unor situatii interesante si inedite precum:

  • Seara culturala cu ansamblul folcloric din sat: copiii vor canta, dansa si vor invata pasi de baza de dansuri populare
  • Funshop de film-making: copiii vor invata din secretele realizarii unui film, dar si mai important, vor fi mici vedete in film. Acest film va fi realizat de profestionisti: scenariul, regia, filmatul propriu zis si montajul. Vizionarea filmuletului se va face impreuna cu parintii, in Bucuresti, la 3 saptamani dupa terminarea taberei
  • Ecologizarea unui parc din localitate: impreuna cu copiii echipati cu saci, manusi si multa multa voie buna, ne vom imparti pe echipe si vom strange gunoaiele dintr-o zona din localitate. Vom avea sprijinul autoritatilor locale pentru a desfasura aceasta activitate.
  • Activitati „casnice”: curatat masa, spalat vasele, dat cu matura si mopul – vom avea un tabel zilnic in care toti participantii vor avea o mica sarcina de 15 min/zi prin care sa contribuie la unitatea grupului
  • Ateliere de dans popular: Vom avea doi instructori din cadrul ansamblului folcloric din localitate care ii vor invata pe copii pasii de baza in dansul popular traditional
  • Vizita obiectivelor turistice: Cheile Sohodolului, Biserica din sat, Obiective turistice ale lui C. Brancusi (Tg. Jiu)

Locatia este de asemenea una de exceptie: Casa Bella Runcu, in imediata apropiere a Cheilor Sohodolului.

Pentru ca multe dintre amintirile din copilarie sunt din tabara, organizatorul YOUNG PROFESSIONALS CLUB te sfatuieste sa nu ratezi inscrierile.

Primii 5 inscrisi confirmati primesc un discount de 500 RON!!

Detalii despre tabara si inscriere: http://www.youngprofessionals.ro/pkc

office@youngprofessionals.ro
0751.466.86

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează