Prin Okian, oamenii își dau Cărțile pe față

0

Un okian te face să vezi lumea altfel, îți permite să vezi de fiecare dată ceva nou. O carte te face să te uiți de tine când întâlnești noua lume în care te duce lectura. Ambele îți schimbă priveliștea și îmbogățesc.

Ce se întâmplă însă când te uiți prin okian și vezi oameni cu Cărțile pe față? Atunci știi că acei oameni vor primi reducere la carte.

book+selfie1 (1)

Librăria online okian.ro se alătură campaniei de promovare a lecturii Cărțile pe față și oferă reducere de 10% tuturor celor care au poză de profil pe Facebook cu ei citind o carte (așa-numitul book selfie).

”Având în vedere că principala noastră acțiune, de a convinge oamenii să-și posteze un book selfie la poza de profil pe Facebook, se desfășoară pe internet, are foarte mult sens să-i avem ca parteneri pe prietenii de la librăria online Okian.ro” spune Victor Miron, inițatorul campaniei Cărțile pe față.

Pentru a beneficia de reducere, cititorii trebuie să utilizeze codul de reducere CARTILEPEFATA-OKIAN și să introducă în câmpul de ”Comentarii” un link spre pagina lor de profil pe Facebook, astfel încât să se poată valida faptul că au “cărțile pe față” în rețeaua de socializare.

”Ne bucurăm să susținem această comunitate de oameni frumoși care aleg să promoveze cititul pe internet. În ziua de azi oamenii petrec tot mai mult timp pe Facebook și e bine să primească și recomandări de carte de la prietenii lor, chiar și în mediul virtual.” spune Alexandra Crăciun de la Okian.

Inițiatorii campaniei Cărțile pe față își doresc să ajungă la 10 000 de book selfie-uri până la finalul anului. Să stăm cu ochii pe ei, să vedem dacă vor reuși.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.