Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul workshop de dans din România care a adunat la un loc dansatori si vedete pentru un scop umanitar – „Love is the Movement”

0

Doi coregrafi din baletul a doua televiziuni concurente și-au unit forțele pentru un caz umanitar.

Dragoș Iștvan dansator și coregraf al Baletului Dansez pentru Tine, Pro Tv și Cristian Bruce, dansator coregraf al baletului Antena 1, au susținut, joi,  25 iulie un workshop de dans cu scopul de a strânge fonduri pentru operația de salvare a lui Alexandru, un băiețel de 5 ani bolnav de sindromul Fanconi .

Workshopul „Love is the Movement” a fost organizat de Moty Dance Studio în colaborare cu Pure Jatomic Fitness și a fost alcătuit din 2 class-uri de dans conteporan și fusion street jazz. Peste 70 de dansatori au fost prezenți la eveniment, contribuind alături de sponsorii Fresh Corner și Life Care la strângerea a 1000 de euro doar într-o zi. Organizatorii promit că acesta este doar începutul și că atât dansatorii și coregrafii prezenți la eveniment, cât și sponorii vor susține în continuare strângerea a celor 10.000 de euro necesari pentru operația de transplant ce ii poate salva viața lui Alexandru.

Pe lângă dansatorii din showbizul românesc prezenți la eveniment, proiectul a fost susținut și de artiști precum: Mandinga, Corina, Matteo. Alex Velea, Anda Adam, Connect-R, Alina Crisan.

dancing

De ce un eveniment caritabil ?

Alexandru Vasile, în vârstă de 5 ani, a fost diagnosticat în septembrie 2012  cu insuficiență renală cronică stadiul IV terminal, secundar unei afecțiuni renale rare, care se numește sindromul Fanconi. Din păcate soluția terapeutica este transplantul renal, care, având în vedere vârsta mică și boala rară, nu se poate efectua în România, fiind necesar un centru specializat în transplantul de organe la copii. Costul acestei intervenți depășește cu mult posibilitățile financiare ale părintilor, de aceea ne dorim ca prin intermediul acestui eveniment să adunăm la un loc persoanele dornice să contribuie la soluționarea acestei probleme.

Dacă nu ați fost prezenți la eveniment, îl puteți ajuta pe Alexandru să strângă banii necesari operației ce îi poate salva viața, donând în următoarele conturi deschise pe numele Vasile Serban-Radu-Alexandru, la Banca Transilvania:

Cont in lei: IBAN RO90 BTRL RONC RT02 1402 9701

Cont in euro: IBAN RO40 BTRL EURC RT02 1402 9701

SWIFT: BTRLRO22

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.