Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premieră: Primul Serviciu de recuperare profilactică pentru muzicienii români și internaționali

1

Premieră: Primul Serviciu de recuperare profilactică pentru muzicienii români și internaționali

Din ce în ce mai mulți muzicieni ai trupelor din România și din străinătate întâmpină dureri de spate, umeri, brațe și picioare în cadrul turneelor, festivalurilor. Tocmai de aceea, Work Tape România s-a gândit să ofere servicii All Inclusive atât pentru muzicienii români, cât și pentru cei internaționali.
7

Între un muzician care depune un efort constant timp de câteva ore pentru a se pregăti pentru un concert/turneu și o persoană care stă la birou timp de câteva ore, într-o poziție greșită, nu este nicio diferență. În ambele cazuri pot apărea diverse afecțiuni și dureri: dureri cronice, lombare, cervicale, de umeri; deviaţii ale coloanei vertebrale; dureri articulare, musculare; precum și afecţiuni respiratorii până la insomnii, migrene şi tulburări de anxietate.

Organizatorii care vor apela la serviciile Work Tape România își vor stimula muzicienii într-un mod inedit, iar investiția făcută se va întoarce înzecit în contul acestor firme prin îmbunătățirea stării fizice și psihice a muzicienilor.

Pe lângă tratamentul aplicat (Masaj Terapeutic + Kinetoterapie specifică) pentru muzicieni în ședințe de 20 minute pentru fiecare în parte, vom aplica 1-2 bandajări neuromusculare (cure tape), care vor veni ca o garanție pentru cel puțin 6 luni de zile în ceea ce privește zona tratată.

***În plus, vom oferi consiliere în ceea ce privește o statică corectă a corpului în timpul prestării de pe scenă și în viața de zi cu zi, metode de antrenament simple pentru consolidarea mușchilor principali ai corpului și nu în ultimul rând sfaturi pentru o alimentație corectă și sănătoasă în ideea de a preveni obezitatea sau pentru a o controla în cazul în care există deja.

Chiar și muzica poate ameliora și uneori vindeca anumite afecțiuni, prin muzicoterapie. Tocmai de aceea, serviciul nostru de recuperare profilactică vine cu un pachet complex, care să se plieze în funcție de cerințele și trebuințele dumneavoastră.

***Prima ședință este gratuită.
Invest in health! Invest in a better life!
Mens sana in corpore sano.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul nostru www.worktape.ro

www.worktape.ro
www.facebook.com/WorkTapeVenedict

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.