Premieră: Primul Serviciu de recuperare profilactică pentru muzicienii români și internaționali

1

Premieră: Primul Serviciu de recuperare profilactică pentru muzicienii români și internaționali

Din ce în ce mai mulți muzicieni ai trupelor din România și din străinătate întâmpină dureri de spate, umeri, brațe și picioare în cadrul turneelor, festivalurilor. Tocmai de aceea, Work Tape România s-a gândit să ofere servicii All Inclusive atât pentru muzicienii români, cât și pentru cei internaționali.
7

Între un muzician care depune un efort constant timp de câteva ore pentru a se pregăti pentru un concert/turneu și o persoană care stă la birou timp de câteva ore, într-o poziție greșită, nu este nicio diferență. În ambele cazuri pot apărea diverse afecțiuni și dureri: dureri cronice, lombare, cervicale, de umeri; deviaţii ale coloanei vertebrale; dureri articulare, musculare; precum și afecţiuni respiratorii până la insomnii, migrene şi tulburări de anxietate.

Organizatorii care vor apela la serviciile Work Tape România își vor stimula muzicienii într-un mod inedit, iar investiția făcută se va întoarce înzecit în contul acestor firme prin îmbunătățirea stării fizice și psihice a muzicienilor.

Pe lângă tratamentul aplicat (Masaj Terapeutic + Kinetoterapie specifică) pentru muzicieni în ședințe de 20 minute pentru fiecare în parte, vom aplica 1-2 bandajări neuromusculare (cure tape), care vor veni ca o garanție pentru cel puțin 6 luni de zile în ceea ce privește zona tratată.

***În plus, vom oferi consiliere în ceea ce privește o statică corectă a corpului în timpul prestării de pe scenă și în viața de zi cu zi, metode de antrenament simple pentru consolidarea mușchilor principali ai corpului și nu în ultimul rând sfaturi pentru o alimentație corectă și sănătoasă în ideea de a preveni obezitatea sau pentru a o controla în cazul în care există deja.

Chiar și muzica poate ameliora și uneori vindeca anumite afecțiuni, prin muzicoterapie. Tocmai de aceea, serviciul nostru de recuperare profilactică vine cu un pachet complex, care să se plieze în funcție de cerințele și trebuințele dumneavoastră.

***Prima ședință este gratuită.
Invest in health! Invest in a better life!
Mens sana in corpore sano.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul nostru www.worktape.ro

www.worktape.ro
www.facebook.com/WorkTapeVenedict

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează