Primele retete românești cu valoare calorică mică

0

Pe acorduri de vioara electrică,

Symphony Romanian Fusion lansează primele retete românești cu valoare calorică mică.

Miercuri, 11 martie 2014, la Symphony Romanian Fusion, a avut loc lansarea primelor rețete românești hipocalorice, reinterpretând rețete românești tradiționale. Lansarea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxată, la eveniment participând jurnaliştii și blogerii interesaţi de domeniile: artă culinară, HORECA, lifestyle şi timp liber.

DSC_6165

În cadrul evenimentului, participanţii au avut posibilitatea să testeze meniuri speciale, cu o valoare calorică mică, în timp ce le-au fost prezentate conţinutul şi modul de preparare a fiecărui produs. Degustarea de vinuri din cadrul evenimentului a cuprins prezentarea mai multor sortimente de vinuri de la două crame românești.

Pe durata evenimentului a avut loc un spectacol de vioară electrică, susținut de Cristina Kiseleff, artista realizând prin muzica sa conexiuni între genuri precum hip hop, electro, pop, folclor.

Am incercat sa păstram savoarea bucătăriei tradiționale, sentimentul de bucurie pe care familia de români îl trăiește de fiecare dată când se strânge in jurul mesei, cât și ospitalitatea proverbială a românilor. De aceea, am gândit un meniu care să acopere o gamă cât mai largă de gusturi și plăceri culinare, fiind întotdeauna preocupați atât de calitatea, cât și de scopul ultim al mâncarii, acela de a ne păstra sănătatea și fericirea la cote cât mai ridicate. Ne dorim să fim un restaurant de casă și de familie pentru că acest restaurant face parte dintr-un concept dedicat în totalitate familiei”, a declarat Cosmin Alexandru Gheorghiu, acționar Symphony Romanian Fusion.

Despre rețete

Rețetele restaurantului cuprind atât ciorbe și sarmale făcute după rețeta bunicii, paste (de influentă vegană sau italiană), mâcăruri pe bază de carne, cât și preparate gătite cu grijă pentru copii. O parte din rețetele restaurantului cuprind produse sărace în carbohidrati, preparate pentru persoanele interesate de mâncăruri hipocalorice gustoase.

Despre restaurant

Restaurantul Symphony Romanian Fusion este o afacere de familie, fiind o imbinare a gusturilor a trei generatii de romani care au contribuit la alcătuirea meniului, în armonizarea elementelor culinare până la cele mai mici detalii, in echilibrarea bucătăriei tradiționale românești și în exploatarea celor mai noi tendințe culinare.

Cu o suprafata de 120 mp și o terasă de 55 mp, Restaurantul Symphony a fost gândit pentru a deservi o gamă variată de evenimente, de la organizare de petreceri tematice, până la cele cultural artistice, prin mici schimbari de design și funcționalitate. Pentru familiile cu copii, restaurantul a pregătit un loc de joacă unde copiii pot fi lăsați sub supraveghere video.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează