Prima publicaţie de medicină integrativă din România

0

Secom® lansează „Perspective, jurnal de medicină integrativă”

Secom®, lider de autoritate în soluţii de medicină integrativă, a lansat revista de sănătate – “Perspective, jurnal de medicină integrativă”. Publicaţia este prima din România care aduce o viziune holistică asupra sănătăţii prin asocierea perspectivei medicinei alopate cu medicina complementară. Noua publicaţie oferă un conţinut profesionist, prezentat într-o manieră echilibrată care să ajute cititorul preocupat de sănătate şi de un stil de viaţă sănătos să facă cele mai bune alegeri pentru întreaga familie şi, pe alocuri, să răstoarne anumite preconcepţii. Proiectul va apărea trimestrial, într-un tiraj de 10.000 de exemplare, şi este distribuit gratuit în reţeaua de magazine Secom®, farmacii partenere şi prin intermediul medicilor. 

Coperta 1 Perspective

„Proiectul vine să susţină demersul de educare iniţiat de Secom®. Credem că sănătatea înseamnă echilibru, vitalitate şi cunoaştere, iar „Perspective” oferă un răspuns profesionist şi bine documentat. „Perspective” aduce o nouă abordare asupra sănătăţii şi cuprinde viziunea medicinei integrative asupra pacientului şi problemelor sale. Secom® şi-a câştigat poziţia de trendsetter în domeniul suplimentelor alimentare, aducând cele mai noi ingrediente pentru sănătate, promovând etic și investind în educarea consumatorului român. „Perspective” vine în continuarea acestui demers și oferă consumatorului informații de calitate”, afirmă Lucia Costea, managing partner Secom®.

“Perspective, Jurnal de Medicină Integrativă”are 36 de pagini şi cuprinde informaţii cu caracter medical, pe un ton echilibrat, structurate în opt secţiuni. Fiecare ediţie este dedicată unei problematici de sănătate şi oferă informaţii pentru întreaga familie. Astfel, „Dosarul”, una dintre cele mai importante secţiuni ale revistei, cuprinde un cover story, bazat pe studii şi informaţii medicale, analize, opinii medicale, infografice şi multe alte elemente menite să ofere cât mai multe informaţii despre problematica abordată. Secţiunea “Integrator” – aduce o serie de articole, studii de caz, despre felul în care poate fi abordată o patologie, prin prisma conceptului de medicină integrativă. Fiecare ediţie curpinde interviuri cu personalităţi ale lumii medicale, secțiuni speciale dedicate sănătăţii copilului şi stilului de viaţă sănătos.

Grafic, materialele sunt realizate într-o manieră care să reflecte autoritatea, dinamismul şi deschiderea către cititor.
Proiectul a debutat cu o ediţie specială dedicată suplimentelor alimentare – instrumente de lucru importante ale medicinei integrative.

Revista este disponibilă şi în format electronic pe www.secom.ro
Despre Secom®
Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de înaltă calitate.
Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe. Încă de la început, Secom® și-a câștigat poziția de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboză, GABA, L-citrulină, L-ornitină și multe altele.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale şi fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piața din România.

Portofoliul Secom® include: vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie specială de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale și fito-dermatocosmetice.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.