Prima publicaţie de medicină integrativă din România

0

Secom® lansează „Perspective, jurnal de medicină integrativă”

Secom®, lider de autoritate în soluţii de medicină integrativă, a lansat revista de sănătate – “Perspective, jurnal de medicină integrativă”. Publicaţia este prima din România care aduce o viziune holistică asupra sănătăţii prin asocierea perspectivei medicinei alopate cu medicina complementară. Noua publicaţie oferă un conţinut profesionist, prezentat într-o manieră echilibrată care să ajute cititorul preocupat de sănătate şi de un stil de viaţă sănătos să facă cele mai bune alegeri pentru întreaga familie şi, pe alocuri, să răstoarne anumite preconcepţii. Proiectul va apărea trimestrial, într-un tiraj de 10.000 de exemplare, şi este distribuit gratuit în reţeaua de magazine Secom®, farmacii partenere şi prin intermediul medicilor. 

Coperta 1 Perspective

„Proiectul vine să susţină demersul de educare iniţiat de Secom®. Credem că sănătatea înseamnă echilibru, vitalitate şi cunoaştere, iar „Perspective” oferă un răspuns profesionist şi bine documentat. „Perspective” aduce o nouă abordare asupra sănătăţii şi cuprinde viziunea medicinei integrative asupra pacientului şi problemelor sale. Secom® şi-a câştigat poziţia de trendsetter în domeniul suplimentelor alimentare, aducând cele mai noi ingrediente pentru sănătate, promovând etic și investind în educarea consumatorului român. „Perspective” vine în continuarea acestui demers și oferă consumatorului informații de calitate”, afirmă Lucia Costea, managing partner Secom®.

“Perspective, Jurnal de Medicină Integrativă”are 36 de pagini şi cuprinde informaţii cu caracter medical, pe un ton echilibrat, structurate în opt secţiuni. Fiecare ediţie este dedicată unei problematici de sănătate şi oferă informaţii pentru întreaga familie. Astfel, „Dosarul”, una dintre cele mai importante secţiuni ale revistei, cuprinde un cover story, bazat pe studii şi informaţii medicale, analize, opinii medicale, infografice şi multe alte elemente menite să ofere cât mai multe informaţii despre problematica abordată. Secţiunea “Integrator” – aduce o serie de articole, studii de caz, despre felul în care poate fi abordată o patologie, prin prisma conceptului de medicină integrativă. Fiecare ediţie curpinde interviuri cu personalităţi ale lumii medicale, secțiuni speciale dedicate sănătăţii copilului şi stilului de viaţă sănătos.

Grafic, materialele sunt realizate într-o manieră care să reflecte autoritatea, dinamismul şi deschiderea către cititor.
Proiectul a debutat cu o ediţie specială dedicată suplimentelor alimentare – instrumente de lucru importante ale medicinei integrative.

Revista este disponibilă şi în format electronic pe www.secom.ro
Despre Secom®
Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de înaltă calitate.
Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe. Încă de la început, Secom® și-a câștigat poziția de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboză, GABA, L-citrulină, L-ornitină și multe altele.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale şi fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piața din România.

Portofoliul Secom® include: vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie specială de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale și fito-dermatocosmetice.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează