Prima platformă online integrată de conectare a serviciilor

0

Sibus lansează prima platformă online integrată de conectare a serviciilor

Compania Sibus România lansează, la nivel național, prima platformă online integrată de conectare a serviciilor din România, unde contabilii, auditorii, consultanții fiscali și avocații își întâlnesc clienții, sub sloganul ”Simplitate în afaceri”. Este primul proiect de acest gen, dezvoltat la nivel local, după o investiție de aproximativ 13.000 de euro.

 Patrick.Nordstjaerne

Pașii pe care trebuie să-i facă un client sunt foarte simpli: acesta accesează site-ul www.sibus.ro și își înregistrează online cererea de ofertă personalizată, specificând foarte clar că are nevoie de un contabil, un auditor, un consultant fiscal sau avocat, fără să fie nevoit să plătească o taxă pentru acest serviciu. Mai departe, clientul va fi contactat telefonic pentru validarea solicitării, înainte ca aceasta să fie transmisă partenerilor Sibus. În 24 de ore, clientul va primi trei oferte gratuite, personalizate, adaptate solicitării transmise, dintre care o va alege pe cea mai potrivită.

În prezent, Sibus România înseamnă o echipă de opt oameni, iar până la finalul lui 2014, fondatorii companiei estimează că echipa va număra aproximativ 15 angajați, 400 de parteneri activi și 2.000 de clienți.

”Ideea acestui concept a venit dintr-o serie de întâlniri cu oameni de afaceri, la evenimentele de business organizate de către fondatorii Sibus anul trecut. Practic, discutând pe diverse teme, inclusiv pe probleme legate de găsirea unor parteneri sau clienți potriviți, am ajuns la concluzia că este nevoie, în mediul de business, de un proiect care să ofere avantaje de ambele părți, atât pentru clienți, cât și pentru partenerii implicați”, a declarat Patrick Nordstjaerne, Country Manager Sibus România.

Patrick Nordstjaerne estimează că va ajunge la venituri de aproximativ jumătate de milion de euro, în 2015, prin dezvoltarea acestei platforme, un mare avantaj fiind reprezentat de faptul că serviciile sunt gratuite pentru clienți.

Despre Sibus România

Sibus România este o companie cu sediul central în București, înființată în 2014 de către trei antreprenori. Patrick Nordstjaerne, asociatul principal, are o experiență de 15 ani în audit și group finance, lucrând în companii precum KPMG, Ernst & Young și Carlsberg. Lui Patrick Nordstjaerne i s-au alăturat, ca parteneri în această afacere, Marina Dranga, avocat, și George Sinca, Financial Manager.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.