Prima carte de acest gen din Romania: „Taiyin – Arta Modelarii Feminine”

0

„Taiyin – Arta Modelarii Feminine” este prima carte de acest gen din Romania si se adresează oricărei femei care doreşte să cunoască mai multe despre specificul feminin cuprins în puterea înţelepciunii sale, a naturaleţii,  a sexualităţii şi emoţionalităţii, a spiritului matern, a construirii unei relaţii de cuplu armonioase, etc.

Unul dintre cele mai importante aspecte descrise in aceasta carte se refera la perioadele de varsta pe care le traverseaza orice femeie in viata ei. Este vorba despre copilarie, tinerete si maturitate, aflate in legatura cu anumite calitati feminine, repsectiv: naturaletea, inflorirea si intelepciunea. Taiyin ofera o noua perspectiva asupra acestor etape, aceea de activare a resurselor prin care femeia sa isi regaseasca starea specifica acelei varste.

Pentru ca femeia sa realizeze practic acest lucru este nevoie sa se cunoasca cat mai bine. Odata cu capitolul despre tipologiile si arhetipurile feminine ea poate parcurge deja primele etape in acest sens.

Unul dintre cele mai implinitoare aspecte ale vietii oricarei femei este construirea unei relatii de cuplu armonioase. Din paginile acestei carti puteti afla criteriile esentiale ale compatibilitatii si evolutiei relatiei barbat-femeie.

De asemenea se vorbeşte despre sănătatea femeii în viziunea Taiyin, despre posibilitatea regenerării si menţinerii tinereţii pe baza activării resurselor interne. Este vorba despre Nüdan sau alchimia interna feminina.

Cartea se bazeaza pe experienta practica a autoarei, experienta acumulata in urma calatoriilor de 10 ani in China.

  “Am scris această carte din experienţa mea, pentru a inspira acele femei, care se regăsesc într-o asemenea viziune, dar şi pentru a atrage atenţia asupra unor trăsături specific feminine, care s-au pierdut de-a lungul timpului. Şi cred că ar fi bine să le recuperăm…”

 

coperta

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează