Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

# Prima bibliotecă de street art & graffiti Urban Collectors

0

graffitia2

– Bibliotecă cu acces gratuit, destinată publicului larg – peste 100 de publicații din sferele: street art & graffiti, grafică, ilustrație, artă comunitară, artă urbană, artă participativă, volume ale artistelor internaționale, volume ale artistelor implicate social, volume de teoria artei sociale/participative/feministe, reviste, articole, ziare, e-books; Program: luni, marți și joi în intervalul orar: 16:00 – 20:00.

# Platforma web GraffitiA:
www.urbancollectors.ro/graffitia– platformă online dedicată artistelor de street art & graffiti: peste 100 de portofolii, interviuri, articole, cu artiste din sferele graffiti, street art, ilustrație, grafică;

# Mural realizat de artista Faunagraphic în spațiu public:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.748241998611091.1073741869.451613468273947&type=3
# Albumul Urban Collectors, Ediția Graffitia
http://www.urbancollectors.ro/projects/publications/urban-collectors-editia-graffitia/

Asociația Quantic anunță finalizarea proiectului GraffitiA, un proiect feminist de street art & graffiti, coordonat de Asociația Quantic in perioada iulie 2015 – aprilie 2016 și finanţat cu 35100 euro din granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Rezultatele atinse în cadrul acestui proiect constă în:

realizarea unei platforme online dedicate artistelor active in domeniile street art, graffiti, ilustrație, grafică; deschiderea unei biblioteci de street art și graffiti și a unui spațiu de galerie; organizarea a 5 workshopuri de activism și artă participativă, graffiti, street art, grafică și ilustrație cu peste 100 de participante; un mural realizat în București de artista Faunagraphic; concepția albumului Urban Collectors, Ediția GraffitiA.

GraffitiA face parte dintr-un proiect mai amplu al Asociației Quantic:

Urban Collectors – platformă interactivă de graffiti & street art care vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru artiști urbani și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.

Facebook GraffitiA
Facebook Urban Collectors

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.