Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prestatorii de servicii pot testa gratuit platforma myAles.ro timp de 3 luni

0

myAles.ro a lansat 4 pachete de oferte pentru prestatorii de servicii care doresc să se înscrie în cadrul platformei. Astfel, în funcție de nevoile lor, clienții pot alege dintre cele 4 oferte: DEMO, START, PRO sau EXPERT.

1
Accesând pachetul DEMO, prestatorii se pot înscrie gratuit în cadrul platformei pe o perioadă de 3 luni, pentru a testa serviciile myAles.ro, care includ: fotografii profesionale, articol de prezentare, plata online pentru servicii, sistem de administrare clienți, sprijin în utilizarea platformei, promovare prin afiliere și statistici beneficiari. Cei care doresc să acceseze aceste servicii pe o perioadă de un an, o pot face alegând pachetul START, la prețul de 29 de lei/lună. Pachetele PRO sau EXPERT se adresează celor care doresc servicii complete ce pot include și asigurarea calității sau dezvoltarea B2B, pe lângă elaborarea profilului și acțiunile de marketing.
”Pentru că întreg conceptul myAles pleacă de la ideea de transparență și încredere, vrem ca la rândul nostru să le câștigăm încrederea celor care vor să intre în cercul profesionișttilor, astfel că le oferim posibilitatea de a testa gratuit platforma pe o perioadă de trei luni. Aceștia se vor putea convinge singuri de avantajul de a fi prezenți pe myAles.ro. Pentru cei care vor să meargă mai departe cu noi, avem trei pachete din care pot alege în funcție de nevoile lor. De asemenea, este important să menționăm că toți prestatorii verificați vor primi parafa myAles, garanția calității și încrederii”, a declarat Florin Covaci, cofondator myAles.ro.
”Parafa myAles” este un concept ce vine în întâmpinarea nevoilor românilor care sunt în căutare de servicii de calitate, în contextul în care pe piața locală de servicii există un deficit de încredere datorat lipsei de transparență.
Astfel, pentru ca utilizatorii să poată identifica mai ușor prestatorii de servicii certificați, echipa myAles.ro a dezvoltat ”parafa myAles”, un simbol ce oferă garanția calității serviciilor oferite de prestatorii înscriși pe platformă. ”Parafa myAles” înseamnă calitate, seriozitatate, transparență și încredere.
Tuturor prestatorilor de servicii înscriși pe platforma myAles.ro li se cer certificări și acreditări care atestă competențele lor. Aceștia sunt atent selectați și verificați, astfel că sunt acceptate doar firmele și persoanele fizice înregistrate la Registrul Comerțului care oferă servicii de calitate. Prin intermediul myAles.ro, aceștia beneficiază de o vizibilitate sporită în mediul online, pot stabili o relație de încredere cu clienții, își pot îmbunătăți performanțele afacerii și își pot dezvolta imaginea de brand.
Pe myAles.ro, toți cei care se înscriu pot găsi prestatori de servicii de încredere din domeniile: construcții, reparații și artizanat, îngrijire corporală, consultanță financiară, IT & web, îngrijire animale, cursuri și afterschool, sănătate, foto-video, auto – moto. Utilizatorul poate afla toate informațiile de care are nevoie despre prestatorul respectiv, de la povestea afacerii, până la acreditările și certificările pe care le deține. În plus, poate plăti online pentru serviciile pe care le solicită și are posibilitatea de a primi banii înapoi din partea prestatorilor care oferă garanție pentru serviciile prestate, dacă acestea nu au fost conforme cu promisiunea de vânzare. ”Prezența unei companii în cadrul platformei myAles.ro semnalează beneficiarilor despre aceștia faptul că sunt parteneri de încredere ce vor să ofere servicii de calitate la un preț avantajos”, spune Florin Covaci, cofondator myAles.ro.
Platforma a fost lansată de 5 tineri antreprenori reunește profesioniștii cu experiență în domeniul lor, serioși și corecți, care sunt verificați și autorizați, iar clienții pot găsi aici garanția calității pentru serviciile de care au nevoie.
În acest moment serviciile oferite de platforma myAles.ro sunt disponibile doar pentru București, însă în viitor cei 5 tineri și-au propus să își extindă serviciul la nivelul marilor orașe, iar pe termen lung și la nivel rural. În plus, doresc să includă furnizori de materiale care vor lucra în strânsă legătură cu prestatorii de servicii înscriși, pentru ca utilizatorii să poată beneficia de discount semnificativ la diverse produse.

Despre myAles.ro:

myAles.ro este o platformă care asigură o relaţie transparentă şi de încredere între prestatorii de servicii şi utilizatorii de servicii. Platforma reuneşte profesioniştii cu experienţă în domeniul lor, serioşi şi corecţi, care sunt verificaţi şi autorizaţi. Astfel, clienţii pot găsi aici garanţia calităţii pentru serviciile de care au nevoie, simplu şi rapid.
myAles.ro este fondată de 5 tineri antreprenori, reuniți sub aceeași viziune, cu experiență în mediul online, care și-au propus să contribuie la dezvoltarea și consolidarea pieței prestatorilor de servicii din România.

Florin Covaci (23 ani) – Cofondator & Responsabil Dezvoltare Business, este licențiat în psihologie și are experiență de 4 ani în dezvoltarea start-up-urilor din domeniul IT.

Paul Gaitan Olaru (27 ani) – Cofondator & Responsabil parteneriate durabile, este absolvent al Facultății de energetică din cadrul Universității Politehnice din Torino. Paul este reprezentantul myAles în legatura cu prestatorii de servicii.

Vlad Alexe (23 ani) – Cofondator & Responsabil Dezvoltare organizațională este licențiat în psihologie și are 2 ani de experiență în domeniul resusrselor umane.

Andrei Vlad (23 ani) – Cofondator & Responsabil operațiuni este student al Facultății Politehnice din București și are experiență de 2 ani în domeniul vânzarilor.

Răzvan Tudosie (29 ani) – Cofondator & Responsabil Dezvoltare tehnică este designer certificat și programator cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea platformelor unor mari companii autohtone.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.