Premiu Special “Cel mai bun program comunitar” în cadrul Galei “Oameni pentru Oameni”

0

Grupul Rompetrol – Premiu Special Cel mai bun program comunitar în cadrul Galei “Oameni pentru Oameni”

 

Grupul Rompetrol a fost premiat în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Galei “Oameni pentru Oameni pentru rezultatele programului de responsabilitate socială “Împreună pentru fiecare”.

„Această distincţie reprezintă recunoaşterea Grupului Rompetrol ca o companie responsabilă, ce răspunde nevoilor comunităţilor locale şi investeşte în dezvoltarea sectoarelor vulnerabile ale societăţii. În cei doi ani de existenţă ai programului “Împreuna pentru fiecare” am ales să susţinem proiecte concrete din domeniile sănătate şi protecţia mediului, cu rezultatele reale, pe termen lung pentru beneficiarii direcţi sau indirecţi. Vom continua acest program şi în 2011 şi îl vom extinde cu noi activităţi care să motiveze comunităţile să se implice şi să caute cu sprijinul nostru soluţii la problemele existente la nivel local sau naţional”, declară Oana Nastase, Director Comunicare si Afaceri Corporative al Grupului Rompetrol.

Programul de responsabilitate socială corporativă dezvoltat şi susţinut de Grupul Rompetrol a intrat în competiţie alături de 109 iniţiative sociale, împărţite în 11 categorii – care au mobilizat împreună resurse în valoare de 17 milioane euro.

Juriul (compus din 15 reprezentanţi ai mediului de afaceri şi specialişti media) a apreciat implicarea Rompetrol în susţinerea unor proiecte complexe, sustenabile, destinate comunităţilor locale, a promovării simţului civic şi a antreprenoriatului social. În cei 2 ani de existenţa a programului naţional “Împreună pentru fiecare”, compania a alocat peste 500.000 euro pentru implementarea a 36 de proiecte în domeniul protecţiei mediului şi al sănătăţii, în 20 judeţe, influenţând în mod benefic viaţa a peste 200.000 persoane defavorizate.

Gala “Oameni pentru Oameni”– organizată anul acesta pe data de 05 aprilie de Camera de Comerţ Americană în România şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare – este un concurs naţional ce apreciază implicarea socială a companiilor, voluntarilor şi a organizaţiilor non-guvernamentale. Este un eveniment menit să identifice cele mai bune idei de implicare socială, cele mai de impact iniţiative şi campanii creative.

 

Despre Grupul Rompetrol:

Grupul Rompetrol este o companie petrolieră multinaţională, cu sediul în Amsterdam, Olanda, cu majoritatea operaţiunilor şi activelor în Franţa, România, Spania şi Europa de Sud-Est. Principalele activităţi ale Grupului sunt în domeniile rafinare şi marketing/vânzare de produse petroliere, dar şi în operaţiuni adiţionale – explorare şi producţie, servicii petroliere, EPCM, transport etc.

Cu operaţiuni în 12 ţări, Grupul intenţionează să devină unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa şi să obţină o poziţie consolidată în bazinul Mării Negre şi al Mării Mediterane, pentru asigurarea unui flux constant de materie primă şi produse la standarde europene, în acord cu nevoile consumatorilor.


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează