Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiu pentru Provident Financial România: Dublarea sumelor donate de angajați

0

Gala Romanian CSR Awards premiază Provident Financial România pentru proiectul Dublarea sumelor donate de angajați

Compania Provident Financial România a fost premiată în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2013, la categoria “Susținerea Angajaților”. Instituția financiară nebancară a obținut locul al treilea pentru proiectul “Dublarea sumelor donate de angajați”.

CSR awards1Premiul câștigat de Provident răsplătește cei aproape 7 ani de implicare continuă în campanii de responsabilitate socială și atenția pe care compania o acordă programelor de susținere a angajaților săi. Încă din 2006, Provident a organizat 21 de campanii interne de strângere de fonduri, care au ajutat peste 380 de beneficiari (adulți și copii din familii defavorizate, asociații și fundații, dar şi agenți, clienți și angajați Provident). Cazurile sociale sau de sănătate au beneficiat de susţinerea a peste 640 de angajați și agenți, unele fiind sprijinite pe termen lung. Suma totală donată de angajați a fost, anul trecut, de 26.229 de lei, iar contribuţiile companiei au însumat 21.573 de lei. În plus, peste 1.200 de angajaţi şi colaboratori au ales să își petreacă, în 2012, peste 5.000 de ore din timpul lor liber sau din programul de lucru în activități de voluntariat.

“Suntem onorați de câștigarea acestui premiu și de faptul că ne regăsim între cele mai importante companii din România care aleg să investească în proiecte de responsabilitate socială. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru ajutorul dezinteresat de care au dat dovadă, dar și organizatorilor Galei CSR Awards pentru iniţiativa de a spori notorietatea domeniului de responsabilitate socială în România”, a declarat Romina Roşu, coordonator de programe de CSR al Provident Financial România.

 

2012-09-15-548

Organizată pentru prima data în România, Competiția Romanian CSR Awards și-a propus să aducă în prim-planul opiniei publice programe menite să îmbunătățească, pe termen lung, calitatea vieții angajaților, clienților și comunităților din România.

Încă de la intrarea sa pe piață, în 2006, Provident se implică activ în programe de responsabilitate socială, compania investind, până în prezent, peste 600.000 de euro în comunitățile locale. În 2012, Provident a câștigat Golden Award for Excellence pentru campania de comunicare a programului național de educație financiară Bugetul Familiei, în cadrul celei de-a X-a ediție a galei Romanian PR Award – cea mai importantă competiție națională dedicată industriei de relații publice.
Despre Provident Financial România

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și este parte a grupului britanic IPF, care are 2,5 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei 6 ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 160 de milioane de euro, din care peste 600.000 de euro în programe de responsabilitate socială. Provident are acum peste 750 de angajați și colaborează cu peste 3.900 de agenți independenți în peste 60 de orașe din întreaga țară (www.providentfinancial.ro).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.