Premii romanesti la campionatul de etica in afaceri

0

lumebuna.ro aduce veşti bune pentru etica românească! 🙂

„Rebeca Corodeanu si Laura Mangu, eleve ale Colegiului National “Gheorghe Rosca Codreanu” din Barlad, au castigat locul I si locul III la competitia internationala de eseuri Junior Achievement Business Ethics si premii in valoare de 3300$ si 1300$ oferite de partenerii programului, Deloitte si John Templeton Foundation.

Competitia, care se adreseaza participantilor din intreaga lume la programul Etica in afaceri al Junior Achievement, a provocat elevii sa rezolve o problema dificila: cum convingi o comunitate de naufragiati pe o insula ca un comportament responsabil este sansa lor? 120 de elevi din Romania au raspuns provocarii, iar 10 dintre acestia s-au calificat in finala internationala.”

Oare putem să le rugăm pe cele 2 eleve să inaugureze un curs deschis de etică în afaceri pentru România?

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează