Care sunt companiile care le asigura angajatilor echilibru intre munca si viata personala?

1

Premii pentru companiile cu cei mai fericiţi angajaţi

Industria de HR şi-a desemnat joi, în cadrul Galei companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților, ediţia a IV-a, premiile pentru proiectele care adus anul trecut armonie şi satisfacţie profesională celor care lucrează în firmele premiate.

Simona Nicolaescu Dynamic HR WLB Gala

Peste 100 de profesionşti în domeniul HR din companii precum LS Travel Retail Romania / Inmedio, EOS KSI, Cheque Dejeuner, Endava, Avon, Zentiva, Toyota Romania, Fabryo Atlas, Piraeus Bank, ING Pensii, Orange România, Grawe Romania, BAT, Michelin, şi GDF Suez, au votat pentru Marele Premiu, acordat companiei Celestica România pentru proiectul „Habitat & Down”.

„Am premiat companiile care, prin programe diverse, au insuflat angajaţilor lor sentimentul de împlinire, satisfacţie, apartenenţă la grup, îmbunătăţindu-le echilibrul interior şi performanţa la locul de muncă. Toate aceste proiecte au pus accentul pe unul dintre cele mai puternice elemente motivaţionale în mediul de business contemporan: grija faţă de angajaţi”, a declarat Simona Nicolaescu.

Pe lângă marele premiu al publicului, au existat şi premiile acordate de juriu. Criteriile de premiere au fost: originalitate, eficienţă cost/angajat, impact, sustenabilitate, relevanţă în ceea ce priveşte efectul asupra vieții echilibrate a angajaților, acurateţea criteriilor de măsurare a impactului, respectiv campania de promovare internă a fiecărui proiect.

Cele mai bune proiecte au primit Diplome de excelenţă după cum urmează:

  • Rohe România, excelenţă în well-being pentru proiectul „Mai fericit, mai sănătos, mai prosper”
  • Endava România, excelenţă în inovaţie, pentru proiectul „Endava Innovation Labs – when creativity, passion and fun meet”, respectiv excelenţă în well-being pentru proiectul „Endava Hobbies – how to work and have fun together”
  • Celestica România excelenţă în impact pentru proiectul „Habitat și Down”,
  • Avon România, excelenţă în dezvoltare personală pentru proiectul „It’s about YOU”.
  • Fabryo Atlas, excelenţă pentru echilibru 360® pentru proiectul „Savana înveselește grădinițele”

“Gala Work-Life Balance  este un eveniment unde se vede cu adevărat că toate aceste companii au suflet. Sunt convinsă că interesul față de dezvoltarea oamenilor și preocuparea pentru bunăstarea lor a intrat în spiritul HR-ilor de pretutindeni. Ce este cu adevărat provocator este să pregătești programe inovative, diferite de ceea ce se întâmplă în piață în mod frecvent. Un astfel de eveniment ne permite să împărtășim experiențe noi, să povestim despre programe de well-being și work-life balance și să „furăm cu mândrie” idei de la colegii profesioniști”, a declarat Miruna Andreescu, HR Specialist, Avon Cosmetics.

Alte companii au primit premii speciale pentru proiectele depuse, după cum urmează:

Piraeus Bank pentru proiectul „Construim bucurii în ceas de sărbătoare”

Cheque Dejeuner Romania pentru proiectele: „Un Grup, o experiență de 50 de ani, o mare familie!”, „Susținem sănătatea, susținem VIAȚA!”, şi „Îmi place echipa în care lucrez!”

LS Travel Retail România / Inmedio pentru proiectele „Dăruim stropi de viață” şi „Să trăim bine!”

EOS KSI Romania pentru proiectele „Recrutăm Moș Crăciun & Food Fest” şi „Happy Hour”

Celestica Romania pentru proiectul „Fitness Park”

Toyota Romania pentru proiectul „Product passion”

SCC Services Romania pentru proiectul „SCC Supporting Endeavours”

Zentiva pentru proiectul „ROIAL”

DGASPC Sector 6 pentru proiectul „Revigorare prin sport”

Gala companiilor implicate în viață echilibrată a angajaților, ediţia a IV-a, a beneficiat de sprijinul sponsorilor Ernst & Young şi Rohe Romania, şi a fost realizată în parteneriat de Dynamic HR şi V+O Communication.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » 26 februarie – 04 martie 2015 – Saptamana in Social Media

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.