Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premii în valoare de 9.000 de euro pentru studenții pasionați de tehnologie: EY România lansează Technology Student Challenge

0

EY România lansează Technology Student Challenge – concursul de proiecte care se adresează studenților, masteranzilor și/sau doctoranzilor pasionați de tehnologie. Pe perioada desfășurării concursului, studenții înscriși în competiție vor avea acces la resursele EY, putându-și dezvolta și testa proiectele în cadrul centrului de inovare EY wavespaceTM București.

Concurenții vor beneficia de experiența și asistența EY și pot câștiga premii în valoare totală de 9000 de euro (premiul I în valoare de 4.000 EUR, premiul al II-lea de 3.000 euro, iar premiul al III-lea de 2.000 euro).

Pentru a intra în competiție, studenții trebuie să trimită, în primă fază, o scurtă descriere a proiectului prin care și-au propus să dezvolte soluții pentru unul din următoarele domenii, utilizând cel puțin două tehnologii diferite:

  • Îmbunătățirea calității vieții

  • Creșterea eficienței la locul de muncă

  • Cauze sociale

  • Educație și învățare continuă

Tehnologiile recomandate sunt: Chatbots, Machine Learning, RPA, NLP, AI, Computer Vision, Blockchain, IoT, Smart City, Cloud, VR, AR.

Începând cu 5 iulie 2019, soluțiile propuse vor putea fi dezvoltate în echipe de maxim patru persoane având la dispoziție opt săptămâni. În această perioadă, studenții vor participa la trei sesiuni de pregătire internă, a câte o zi fiecare, în cadrul cărora soluțiile vor putea fi proiectate, dezvoltate și testate la EY wavespaceTM București.

Un juriu format din cinci membri, specialiști în zona de tehnologie și de business, va evalua soluțiile propuse după următoarele criterii: originalitate, impact, sustenabilitate. Totodată, echipele vor beneficia de evaluarea calitativă a produsului propus (arhitectura, gradul de utilitate, calitatea codului).

Mai multe detalii despre concurs și înscriere aici: https://eyromania.ro/techchallenge

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 34,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2018. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.