Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premii de 2500 euro pentru start-up-uri sau ONG-uri din domeniul IT

0

Women Techmakers Romania anunta lansarea concursului national Start-ups & NGOs Technical Challenge: WTM Let’s Solve it!, care va avea loc in Bucuresti, pe data de 19 martie 2016, incepand cu ora 10:00 la TechHub Bucharest.

women tech

Competitia vizeaza solutiile si proiectele inovatoare in domeniul IT – indiferent de stadiul de dezvoltare al acestora, initiate de startup-uri sau ONG-uri si care sunt dedicate atat companiilor cat si liber profesionistilor.

Dezvoltatorii din Romania care isi inscriu solutiile sau proiectele pana pe data de 18 martie 2016, prin completarea formularului disponibil aici, pot castiga marele premiu in valoare de 2500 euro, care consta in 100 de ore de mentorat GRATUITE in UX, dezvoltare soft, project management, sales, marketing oferite de specialisti.

Participantii vor avea ocazia unica de a primi feedback in timp real de la jurati in urma sustinerii unei prezentari de 5 minute despre proiectul inscris in competitie.

Prima editie a concursului Start-ups & NGOs Technical Challenge: WTM Let’s Solve it! are ca obiectiv incurajarea dezvoltatorilor de proiecte tehnice deosebite sa prezinte problemele reale cu care acestia se confrunta.

Juriul este format din specialisti in IT, antreprenoriat, educatie.

● Cristiana Bogățeanu, Presedinte si Co-Founder, Academia inventeaza.ro
● Elena Coman, Programs Director, Asociatia TechSoup Romania
● Elena Dobre, Digital Marketing Strategist & Senior Trainer, Institutul de Marketing
● Rafaela Voiculescu, Android Developer, Vector Watch
● Raluca Radu, Country Manager Answear.ro & Co-Organizer GPeC
● Tincuța Apăteanu, CEO & Founder, Asociația Edusfera

Calendarul competitiei

● Inscrieri pentru dezolvatorii de solutii (start-up sau ONG) – pana la data de 18 martie 2016;
● Selectarea castigatorului national: 19 martie 2016.

Women Techmakers este un program global conceput de Google dedicat tuturor femeilor care lucreaza in domeniul IT, cu scopul de a asigura vizibilitate, crearea unei comunitati si resurse pentru a facilita inovatia si colaborarea in domeniu.

12512492_576084489212887_6743208331070942419_n

Pentru mai multe informatii despre eveniment si competitie dar si pentru inregistrare, va rugam sa accesati pagina evenimentului. Ne gasiti si pe Facebook si Google+!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.