Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premieră online: comedia ,,Chemarea Veneției”

0

În perioada în care cinematografele sunt închise, industria se reinventează și filmele au mai nou premiera direct online. Pe https://play.happycinema.ro/ puteți urmări premiera filmului francez ,,Chemarea Veneției” (Venise n’est pas en Italie) iar în curând urmează lansarea altor premiere naționale online, titluri precum The wedding year, Blackbird, The Haunt și Night Shift.

,,Chemarea Veneției” este regizat de Ivan Calbérac, filmul avându-l ca protagonist pe Emile, care are 15 ani. Locuiește în Montargis, alături de tatăl său cam zăpăcit și mama ce i-a vopsit întotdeauna părul blond, pentru că, se pare, aşa arată el mai bine. Când o fată pe care Emile o place foarte mult îl invită în vacanţa de vară la Veneția, el este mai mult decât fericit.

Dar există o problemă – părinții lui decid să-l însoțească! Aceasta este povestea unui adolescent născut într-o familie ce nu poate fi clasificată, povestea unei prime iubiri, miraculoasă și fragilă.

Aceasta este povestea unei călătorii inițiatice și incredibile, în care viața o ia de multe ori pe cărări nebănuite, dar la finalul cărora Veneția te va aştepta la întâlnire.

Familia Chamodots vă va cuceri instant, cu excentricitățile și amuzamentul pe care îl stârnește. Este o familie în care oricine se poate regăsi, irezistibilă.

,,Chemarea Veneției” va aduce un strop de joie de vivre, fiind un film voios, ca promisiunea unei vacanțe.

Filmele din catalogul platformei de streaming online pot fi dăruite celor dragi cu un card cadou pe care îl puteți încărca cu orice sumă doriți.

Mai mult, în perioada Sărbătorilor de iarnă, pe platformă veți regăsi pachete tematice la un preț redus, precum pachetul tematic de Crăciun, care conține feericul balet „Spărgătorul de nuci” (Royal Opera House), comedia franceză „A-nnebunit bunica”, animațiile dublate în limba română „Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească”, „Marea Bulgăreală” și „Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor”.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din București, Bacău, Buzău, Bistrița, Alexandria sunt temporar închise, acestea își vor relua activitatea în funcție de reglementările impuse de autorități. Planul de extindere al rețelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia și Happy Cinema în Colosseum Mall din București.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.