Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiantii din online la Gala Premiilor eCommerce 2011

0

Gala Premiilor eCommerce 2011 si-a desemnat castigatorii!

Ieri, 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, Gala Premiilor eCommerce si-a desemnat pentru a 6-a oara castigatorii. Evenimentul a reunit un total de peste 250 de participanti in cele doua module – Conferintele GPeC si Festivitatea de Decernare a Premiilor – si a fost urmarit live de alte 200 de persoane (statistica valabila doar pe website-ul Galei, desi GPeC a fost transmisa si pe alte site-uri si bloguri precum: Wall-Street, PaginaDeMedia, Manager, Blogatu etc.), transmisiunea fiind asigurata de LTV.ro.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Conferintele GPeC au renunit numele sonore ale industriei online care au dezbatut subiecte de actualitate si interes pentru magazinele si antreprenorii prezenti. Printre speakeri s-au numarat: Marius Ghenea (FIT Distribution), Doina Costache (Google Romania), Cristian Herghelegiu (ePayment), Radoslaw Hofman (Pay U Polonia), Dorin Boerescu (2Parale) etc., dar si invitatul special prin broadcasting – Bryan Eisenberg (unul din cei mai buni specialisti la nivel mondial in marketing online si optimizarea conversiilor).

Festivitatea de decernare a premiilor a inceput cu un moment artistic al trupei “Improvizati” si a continuat cu sinteza pietei de comert electronic pentru ultimul an, urmata de acordarea trofeelor GPeC 2011.

Editia curenta a Galei Premiilor eCommerce a fost cea mai complexa de pana acum, numarand 61 de magazine online participante care au trecut prin 3 etape de jurizare diferite pe parcursul celor 8 luni in care s-a desfasurat competitia. Acestea au fost analizate intr-un interval lung de timp de catre 17 specialisti si prin prisma a 89 de criterii de jurizare, pentru a analiza evolutia lor pe tot parcursul anului.

De asemenea, aprox. 120 de consumatori obisnuiti au notat magazinele inscrise la GPeC prin prisma lor de clienti, comerciantii primind astfel un feedback real al celor care cumpara de pe internet.

Nu in ultimul rand, magazinele participante au avut ocazia sa se intalneasca fata in fata cu juriul Galei pentru a le fi explicate notele si pentru a primi recomandari despre cum sa isi rectifice problemele semnalate. De asemenea, au avut ocazia sa participe la prima Scoala de Vara din comertul electronic romanesc, constand intr-o serie de cursuri si studii de caz sustinute de specialistii online-ului romanesc, timp de aproape 1 saptamana.

Scopul Galei Premiilor eCommerce este de a creste calitatea magazinelor online romanesti si, astfel, increderea consumatorilor in tranzactionarea prin internet – comerciantii primind si atestarea TRUSTED.ro (Programul National de Certificare a Magazinelor Online, initiat de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania).

Premiile decernate ieri la Gala Premiilor eCommerce au vizat intreaga industrie de comert electronic: de la bancile procesatoare de plati, la magazinele online si furnizorii de servicii conecsi. Castigatorii au fost desemnati fie in functie de statisticile RomCard, fie prin notele juriului specialist si consumator, dar si prin consultarea magazinelor online inscrise in competitie.

Castigatorii GPeC 2011 au fost:

Premiile oferite in functie de statisticile RomCard

Banca Transilvania – cea mai eficienta banca in inrolarea cardurilor in 3D Secure (peste 1 milion de carduri inrolate in ultimul an

BRD-GSG – cele mai multe carduri activate in 3D Secure (54.810 carduri activate)

Banca Transilvania – cei mai multi comercianti inrolati in 3D Secure (186 comercianti)

BRD-GSG – Banca Anului in eCommerce – cel mai mare volum procesat (1.992.569 tranzactii)

Premiile proprietare Gala Premiilor eCommerce (prin consultarea cu magazinele participante in competitie)

FAN Courier – cel mai bun serviciu de curierat

ShopMania.ro – cel mai eficient comparator de preturi

Magento – cea mai buna platforma / solutie e-commerce

Google AdWords – cel mai eficient serviciu de marketing externalizat

Premiile magazinelor, acordate in functie de votul juriului specialist, pe categorii de produse si servicii comercializate:

Articole sportive, timp liber si divertisment – SportAddict.ro 871.83 puncte

Bebelusi, copii & jucarii – Strollers.ro 893.16 puncte

Birotica si papetarie – Papetarie.ro 725.66 puncte

Cadouri si flori – Cadouri-Originale.ro 865.66 puncte

Carti, reviste si publicatii – BuyBooks.ro 781.99 puncte

Casa si gradina – Eco-Iluminat.ro 862.66 puncte

Fashion – TaraFashion.ro 846.66 puncte

IT&C, electronice si electrocasnice – Gamesline.ro 825.33 puncte

Petshop – Animal-Vet.ro 841.83 puncte

Sanatate si frumusete – Wellness.ro 801.66 puncte

Servicii – RCAsuperIeftin.ro 689.66 puncte

In functie de votul juriului specialist, s-au desemnat si cele mai importante premii ale GPeC 2011:

ANIMAL-VET.ro – cel mai bun start-up

STROLLERS.ro – cel mai bun magazin online din grupa Experienced

Premiile User’s Choice, decernate pe baza votului juriului consumator

Cartuse-Imprimante.net – cel mai bun start-up

24Shop.ro – cel mai bun magazin online din grupa Experienced

Juriul consumator a fost format din aprox. 120 de persoane, care au punctat magazinele de la 1 la 5 (unde 1 inseamna foarte slab si 5 – foarte bun) pentru 6 criterii care vizeaza experienta de cumparare a utilizatorilor obisnuiti dintr-un magazin online.

Toti participantii vor primi raportul de jurizare final, reprezentand media celor 3 etape de evaluare pe care le-au parcurs in timpul celor 8 luni de competitie.

Gala Premiilor eCommerce 2011 ii felicita sincer pe toti castigatorii!

Despre Link Magazine

Gala Premiilor eCommerce 2011 este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSG, Orange, UIS, FAN Courier, Advanced Ideas, ePayment, EuroWeb

Parteneri media: Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Mediafax, go4it, Elevate, IAB Romania, 2Parale, ROL.ro, Price.ro, ShopMania, SmartBuy, Trafic.ro, ZeList, LTV.ro, ComunicateDePresa.ro

Citeste mai mult: Gala Premiilor eCommerce 2011 si-a desemnat castigatorii!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.