Pregătește-te să fii uluit! Workshop foto cu David Beckstead

0

Pregătește-te să fii uluit!

FRAME DESIGN– un workshop foto cu David Beckstead

3+1 GRATIS la cel mai complex workshop al Academiei PhotoRomânia!

Academia PhotoRomânia îl aduce în premieră în Cluj-Napoca pe David Beckstead, un renumit fotograf american clasat în Top 10 Mondial Fotografi de Nuntă. Artistul va susține un atelier dedicat atât fotografilor amatori de nivel avansat cât și fotografilor profesioniști care doresc să își dezvolte stilul personal pe segmentul fotografiei de nuntă.

10 ore de ședințe foto, explicații, feedback și sfaturi, 10 ore alături de, David Beckstead și de două ori încă pe atâtea șanse de a-i cunoaște secretele. Atelierul Frame Design are un număr limitat de 20 de participanți, pentru a permite un feedback cât mai detaliat pentru fiecare în parte. Atelierul se va desfășura atât în aer liber cât și în interior, artistul veind cu sfaturi pentru fotografia cu lumină naturală cât și pentru cea care se utilizează lumina artificială. Instrucțiuni despre folosirea camerei, detalii despre compoziție, poziționarea mirilor, cele mai vânate unghiuri, cum să dai acel ceva, romantismul sau dramatismul, fericirea sau uimirea, scânteia de atracție care îți diferențiază compoziția.

Atelierul se diferențiază de alte workshop-uri și training-uri de profil prin determinarea participanților să pășească “outside the box” și găsirea drumului către creațiile magice, cu amprenta distinctă a autorului.

 

Pentru că, de cele mai multe ori, fotografii de nuntă lucrează în echipe în ideea de a surprinde cât mai multe momente unice, Academia PhotoRomânia vine cu o ofertă specială de contractare a atelierului Frame Design dedicată tuturor celor care doresc să “fure meserie” de la celebrul fotograf american, David Beckstead. Astfel, la rezervarea a trei locuri în cadrul acestui workshop, vă oferim o a patra rezervare gratuit!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează